Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smaki świata. 100 przepisów inspirowanych podróżami dookoła świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, co sprawia, że japońskie śniadania są uważane za jedne z najzdrowszych na świecie? Albo co preferują na talerzach mieszkańcy Zanzibaru? Może interesuje cię, czym właściwie różni się koreański corn dog od tego amerykańskiego, czy też co można skosztować na kole podbiegunowym? Dzięki tej książce znajdziesz odpowiedzi na te pytania i nie tylko!
Zuza Lisowska, zwiedzając aż 45 krajów, zyskała nie tylko mnóstwo wspomnień, ale także niesłabnącą pasję do gotowania. W trakcie swoich podróży nieustannie próbowała lokalnych specjałów, nawiązywała rozmowy z miejscowymi kucharzami i podpatrywała, co króluje na stołach. Po powrocie do domu starała się odtworzyć te wyjątkowe smaki, które najbardziej ją zafascynowały.
Książka zawiera 100 samodzielnie opracowanych przepisów, które zabiorą cię w podróż kulinarnej eksploracji z Zuzą. Znajdziesz tu przepisy na śniadania z różnych zakątków świata, pyszności serwowane w food truckach, a także desery, którymi zaskoczysz swoich gości. Czy będzie to tajskie zielone curry, greckie souvlaki, koreańskie placki hotteok, meksykańska sopa asteca, czy też szwedzkie kardamonki? Te przepisy to doskonała okazja do wspólnego gotowania i odkrywania smaków świata — i to bez potrzeby szukania wyszukanych składników!
Dodatkowo, Zuza nie tylko dzieli się kulinarnymi tajemnicami, ale również opowieściami i doświadczeniami z podróży!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, co sprawia, że japońskie śniadania są uważane za jedne z najzdrowszych na świecie? Albo co preferują na talerzach mieszkańcy Zanzibaru? Może interesuje cię, czym właściwie różni się koreański corn dog od tego amerykańskiego, czy też co można skosztować na kole podbiegunowym? Dzięki tej książce znajdziesz odpowiedzi na te pytania i nie tylko!
Zuza Lisowska, zwiedzając aż 45 krajów, zyskała nie tylko mnóstwo wspomnień, ale także niesłabnącą pasję do gotowania. W trakcie swoich podróży nieustannie próbowała lokalnych specjałów, nawiązywała rozmowy z miejscowymi kucharzami i podpatrywała, co króluje na stołach. Po powrocie do domu starała się odtworzyć te wyjątkowe smaki, które najbardziej ją zafascynowały.
Książka zawiera 100 samodzielnie opracowanych przepisów, które zabiorą cię w podróż kulinarnej eksploracji z Zuzą. Znajdziesz tu przepisy na śniadania z różnych zakątków świata, pyszności serwowane w food truckach, a także desery, którymi zaskoczysz swoich gości. Czy będzie to tajskie zielone curry, greckie souvlaki, koreańskie placki hotteok, meksykańska sopa asteca, czy też szwedzkie kardamonki? Te przepisy to doskonała okazja do wspólnego gotowania i odkrywania smaków świata — i to bez potrzeby szukania wyszukanych składników!
Dodatkowo, Zuza nie tylko dzieli się kulinarnymi tajemnicami, ale również opowieściami i doświadczeniami z podróży!
