Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przyprawy, które leczą
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy znasz niezwykły potencjał ukryty w przyprawach i ziołach? Poznaj tajemnice książki "Przyprawy, które leczą" i odkryj uzdrawiającą moc naturalnych składników! Choć na sklepowych półkach co roku pojawia się coraz więcej różnorodnych przypraw, ziół i korzennych mieszanek, nasza wiedza na ich temat pozostaje często ograniczona. Ta książka pomoże Ci zrozumieć, jak nawet niewielka ilość kminu rzymskiego, cynamonu cejlońskiego czy rzadziej spotykanej asafetydy, może diametralnie odmienić smak potraw oraz ich wartości zdrowotne. Znajdziesz tu łatwe przepisy na smaczne dania i domowe lekarstwa z naturalnych składników. Dowiesz się, które zioła działają chłodząco, a które rozgrzewająco, oraz jak wpływają na nasze emocje.
Przyprawy oferują równowagę smaków, która sprzyja osiągnięciu wewnętrznej harmonii i spokoju. W "Przyprawach, które leczą" znajdziesz m.in. szczegółowe informacje o ziołach i przyprawach, ich składnikach aktywnych, smakach i korzyściach zdrowotnych. Odkryjesz zaskakująco proste przepisy na dania i naturalne remedia, takie jak domowy lek na przeziębienie z czarnuszki i miodu czy imbirowo-cytrynowe shoty na niestrawność. Autorzy podzielą się także technikami wydobywania pełni aromatu z przypraw.
„Przyprawy, które leczą” to integralna część popularnej serii wydawanej przez Wydawnictwo Zwierciadło, która obejmuje już m.in. „Jedzenie, które leczy” oraz „Zdrowa tarczyca”. Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy tej książki, to eksperci w dziedzinie zdrowego odżywiania i ekologicznego stylu życia. Organizują kursy, warsztaty oraz szkolenia z zakresu zdrowego gotowania i medytacji. Są twórcami licznych poradników dietetycznych, takich jak „Depresja. Jedzenie, które leczy”, „Zdrowa tarczyca” czy „Jedzenie, które leczy”.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy znasz niezwykły potencjał ukryty w przyprawach i ziołach? Poznaj tajemnice książki "Przyprawy, które leczą" i odkryj uzdrawiającą moc naturalnych składników! Choć na sklepowych półkach co roku pojawia się coraz więcej różnorodnych przypraw, ziół i korzennych mieszanek, nasza wiedza na ich temat pozostaje często ograniczona. Ta książka pomoże Ci zrozumieć, jak nawet niewielka ilość kminu rzymskiego, cynamonu cejlońskiego czy rzadziej spotykanej asafetydy, może diametralnie odmienić smak potraw oraz ich wartości zdrowotne. Znajdziesz tu łatwe przepisy na smaczne dania i domowe lekarstwa z naturalnych składników. Dowiesz się, które zioła działają chłodząco, a które rozgrzewająco, oraz jak wpływają na nasze emocje.
Przyprawy oferują równowagę smaków, która sprzyja osiągnięciu wewnętrznej harmonii i spokoju. W "Przyprawach, które leczą" znajdziesz m.in. szczegółowe informacje o ziołach i przyprawach, ich składnikach aktywnych, smakach i korzyściach zdrowotnych. Odkryjesz zaskakująco proste przepisy na dania i naturalne remedia, takie jak domowy lek na przeziębienie z czarnuszki i miodu czy imbirowo-cytrynowe shoty na niestrawność. Autorzy podzielą się także technikami wydobywania pełni aromatu z przypraw.
„Przyprawy, które leczą” to integralna część popularnej serii wydawanej przez Wydawnictwo Zwierciadło, która obejmuje już m.in. „Jedzenie, które leczy” oraz „Zdrowa tarczyca”. Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy tej książki, to eksperci w dziedzinie zdrowego odżywiania i ekologicznego stylu życia. Organizują kursy, warsztaty oraz szkolenia z zakresu zdrowego gotowania i medytacji. Są twórcami licznych poradników dietetycznych, takich jak „Depresja. Jedzenie, które leczy”, „Zdrowa tarczyca” czy „Jedzenie, które leczy”.
