Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Prawo żywnościowe
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik ten wprowadza czytelników w kluczowe zagadnienia prawa żywnościowego, które odgrywają istotną rolę w polskim porządku prawnym. Przedstawia zarówno historyczny kontekst, jak i szczegółowe aspekty dotyczące jakości produktów spożywczych, zasad higieny podczas ich wytwarzania i dystrybucji, a także reguł dotyczących ich znakowania. Dodatkowo, książka zwraca uwagę na mechanizmy urzędowej kontroli żywności. Polski system prawa żywnościowego jest ukazany jako spójny zbiór norm, który harmonijnie łączy przepisy krajowe z regulacjami wspólnotowymi, tworząc jednolitą strukturę prawną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik ten wprowadza czytelników w kluczowe zagadnienia prawa żywnościowego, które odgrywają istotną rolę w polskim porządku prawnym. Przedstawia zarówno historyczny kontekst, jak i szczegółowe aspekty dotyczące jakości produktów spożywczych, zasad higieny podczas ich wytwarzania i dystrybucji, a także reguł dotyczących ich znakowania. Dodatkowo, książka zwraca uwagę na mechanizmy urzędowej kontroli żywności. Polski system prawa żywnościowego jest ukazany jako spójny zbiór norm, który harmonijnie łączy przepisy krajowe z regulacjami wspólnotowymi, tworząc jednolitą strukturę prawną.
