Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Po pierwsze tradycja. Książka zwyciężczyni programu MasterChef
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Aleksandra Juszkiewicz, triumfatorka dziewiątej edycji MasterChef, prezentuje swoją kulinarną wizję, koncentrując się na bogactwie smaków kuchni polskiej. Jej celem było podkreślenie wyjątkowości Warmii i Mazur, uważanych za jeden z najpiękniejszych regionów Europy. W książce można znaleźć przepisy na lokalne specjały, takie jak leśne grzyby z proziakami, żebro z leszcza, farszynki, plińce czy słodkie makowniki. Aleksandra stawia na łatwość przygotowania i dostępność składników, udowadniając, że nie potrzeba egzotycznych produktów, by stworzyć wyśmienite dania. Wiele tradycyjnych przepisów wzbogaciła o nowoczesne akcenty, zachęcając do odkrywania i smakowania różnorodności tego regionu. Opis ten pochodzi od wydawcy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Aleksandra Juszkiewicz, triumfatorka dziewiątej edycji MasterChef, prezentuje swoją kulinarną wizję, koncentrując się na bogactwie smaków kuchni polskiej. Jej celem było podkreślenie wyjątkowości Warmii i Mazur, uważanych za jeden z najpiękniejszych regionów Europy. W książce można znaleźć przepisy na lokalne specjały, takie jak leśne grzyby z proziakami, żebro z leszcza, farszynki, plińce czy słodkie makowniki. Aleksandra stawia na łatwość przygotowania i dostępność składników, udowadniając, że nie potrzeba egzotycznych produktów, by stworzyć wyśmienite dania. Wiele tradycyjnych przepisów wzbogaciła o nowoczesne akcenty, zachęcając do odkrywania i smakowania różnorodności tego regionu. Opis ten pochodzi od wydawcy.
