Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Naleśniki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Naleśniki zaskakują swoim bogactwem wariantów. Od popularnych wersji z czekoladą i gruszkami, poprzez inne odmiany z migdałami i wiśniami, aż po egzotyczne opcje jak meksykańskie tortille czy wietnamskie naleśniki ryżowe – każda odmiana zachwyca unikatowym smakiem i aromatem. Warte uwagi są również orientalne placki z Bliskiego Wschodu, tajskie naleśniki z krewetkami oraz tradycyjne polskie z rumem i rodzynkami. Te kulinarne specjały mogą być serwowane w wersji słonej, pikantnej lub słodkiej, dzięki czemu trafiają w gusta wielu smakoszy.
Przyrządzanie naleśników jest wyjątkowo łatwe, a składniki potrzebne do przygotowania ciasta to zaledwie kilka podstawowych produktów. Dodatki można komponować w nieskończoność, wybierając spośród owoców, orzechów, warzyw, grzybów, ryb, różnorakich mięs oraz ziół, co pozwala zaspokoić nawet najbardziej wysublimowane gusta kulinarne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Naleśniki zaskakują swoim bogactwem wariantów. Od popularnych wersji z czekoladą i gruszkami, poprzez inne odmiany z migdałami i wiśniami, aż po egzotyczne opcje jak meksykańskie tortille czy wietnamskie naleśniki ryżowe – każda odmiana zachwyca unikatowym smakiem i aromatem. Warte uwagi są również orientalne placki z Bliskiego Wschodu, tajskie naleśniki z krewetkami oraz tradycyjne polskie z rumem i rodzynkami. Te kulinarne specjały mogą być serwowane w wersji słonej, pikantnej lub słodkiej, dzięki czemu trafiają w gusta wielu smakoszy.
Przyrządzanie naleśników jest wyjątkowo łatwe, a składniki potrzebne do przygotowania ciasta to zaledwie kilka podstawowych produktów. Dodatki można komponować w nieskończoność, wybierając spośród owoców, orzechów, warzyw, grzybów, ryb, różnorakich mięs oraz ziół, co pozwala zaspokoić nawet najbardziej wysublimowane gusta kulinarne.
