Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Moja kuchnia bez glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka oferuje ponad 100 kreatywnych przepisów na przysmaki takie jak chleb, naleśniki, ciasta i ciasteczka, wszystkie przygotowane w sposób uwzględniający potrzeby osób z nietolerancją glutenu. Początkowe rozdziały dostarczają cennych wskazówek na temat najlepszych alternatyw żywieniowych, podpowiadając, jak zastąpić tradycyjną mąkę przyjaznymi dla zdrowia opcjami bezglutenowymi. Potem można zagłębić się w różnorodne przepisy, które wykorzystują mąkę kukurydzianą i inne zamienniki, z dokładnymi instrukcjami dotyczącymi pieczenia. Ta książka jest prawdziwym skarbem dla tych, którzy tęsknią za klasycznymi wypiekami, oferując receptury na chleb, bułki, makarony i ciasteczka, które na pewno przypadną do gustu każdemu miłośnikowi kuchni bezglutenowej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka oferuje ponad 100 kreatywnych przepisów na przysmaki takie jak chleb, naleśniki, ciasta i ciasteczka, wszystkie przygotowane w sposób uwzględniający potrzeby osób z nietolerancją glutenu. Początkowe rozdziały dostarczają cennych wskazówek na temat najlepszych alternatyw żywieniowych, podpowiadając, jak zastąpić tradycyjną mąkę przyjaznymi dla zdrowia opcjami bezglutenowymi. Potem można zagłębić się w różnorodne przepisy, które wykorzystują mąkę kukurydzianą i inne zamienniki, z dokładnymi instrukcjami dotyczącymi pieczenia. Ta książka jest prawdziwym skarbem dla tych, którzy tęsknią za klasycznymi wypiekami, oferując receptury na chleb, bułki, makarony i ciasteczka, które na pewno przypadną do gustu każdemu miłośnikowi kuchni bezglutenowej.
