Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mięso nie tylko klasyczne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Tytuł: **Mięso nie tylko klasyczne** Autor: Praca Zbiorowa Rok wydania: 2008 Rodzaj okładki: Twarda "Mięso nie tylko klasyczne" to fascynująca książka, która wciąga czytelnika w świat różnorodnych kulinarnych doznań, oferując przepisy na potrawy mięsne wykraczające poza tradycyjne receptury. Dzięki starannie wyselekcjonowanemu zestawowi przepisów, publikacja ta staje się idealnym przewodnikiem dla każdego, kto pragnie odkryć nowe smaki i techniki przygotowania dań z mięsa. Za trud realizacji tego dzieła odpowiada zespół doświadczonych autorów, którzy z troską o najdrobniejsze detale podzielili się swoimi ulubionymi technikami kulinarnymi. W efekcie powstała książka, która nie tylko inspiruje do eksperymentowania w kuchni, ale także uczy wartości gotowania z pasją i zaangażowaniem. Solidna, twarda oprawa zapewnia trwałość, czyniąc z tej pozycji doskonały dodatek do każdego domowego zbioru książek kucharskich. Zawarte w niej dania, choć różnorodne, łączy jeden motyw przewodni – mięso, które w różnych formach i smakach, jest głównym bohaterem opowieści.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Tytuł: **Mięso nie tylko klasyczne** Autor: Praca Zbiorowa Rok wydania: 2008 Rodzaj okładki: Twarda "Mięso nie tylko klasyczne" to fascynująca książka, która wciąga czytelnika w świat różnorodnych kulinarnych doznań, oferując przepisy na potrawy mięsne wykraczające poza tradycyjne receptury. Dzięki starannie wyselekcjonowanemu zestawowi przepisów, publikacja ta staje się idealnym przewodnikiem dla każdego, kto pragnie odkryć nowe smaki i techniki przygotowania dań z mięsa. Za trud realizacji tego dzieła odpowiada zespół doświadczonych autorów, którzy z troską o najdrobniejsze detale podzielili się swoimi ulubionymi technikami kulinarnymi. W efekcie powstała książka, która nie tylko inspiruje do eksperymentowania w kuchni, ale także uczy wartości gotowania z pasją i zaangażowaniem. Solidna, twarda oprawa zapewnia trwałość, czyniąc z tej pozycji doskonały dodatek do każdego domowego zbioru książek kucharskich. Zawarte w niej dania, choć różnorodne, łączy jeden motyw przewodni – mięso, które w różnych formach i smakach, jest głównym bohaterem opowieści.
