Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
MasterChef Junior. Czwarta polska edycja programu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nowe smaki, które zachwycą każdego, i niezwykłe kulinarne doznania są na wyciągnięcie ręki dzięki książce zawierającej przepisy od utalentowanej zwyciężczyni oraz finalistów programu MasterChef Junior. Uczestnicy czwartej polskiej edycji tego popularnego programu znowu przyciągnęli uwagę zarówno widzów, jak i jurorów, zadziwiając swoimi umiejętnościami w kuchni. Na szczególne uznanie zasługuje fakt, że najmłodsi z nich mają zaledwie 9 lat, a najstarsi tylko 12, a jednak potrafią gotować z wprawą niemal równą profesjonalistom.
W tej książce znajdziecie takie perełki, jak staropolskie karminadle i carpaccio z gruszki, które przygotowała zwyciężczyni, Paulina Foremna. Lena Król zaskoczy Was łososiem z morza mango, a Michał Lis swoją kaczką z konfiturą z czerwonej cebuli. Dla amatorów kuchni międzynarodowej Mikołaj Cienkosz oferuje przepis na Słońce Grecji, podczas gdy Julia Misiak zaprasza do spróbowania Chin w pigułce. Miłośnicy tradycyjnych polskich smaków docenią ziemniaczaną babę z sosem z borowików Olka Multana oraz świętokrzyskie grycoki Natalii Tokarskiej. Na deser Janek Zatorski proponuje kruche ciasteczko z musem czekoladowym z subtelnym akcentem rozmarynu, które zachwyci każdego łasucha.
Ta kulinarna wyprawa z Pauliną i pozostałymi finalistami MasterChef Junior jest doskonałą propozycją zarówno dla młodszych, jak i starszych kucharzy. To zaproszenie do odkrywania nowych smaków i inspirujących przepisów, które z pewnością przyciągną i zadowolą wszystkich uczestników tej kulinarnej podróży.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nowe smaki, które zachwycą każdego, i niezwykłe kulinarne doznania są na wyciągnięcie ręki dzięki książce zawierającej przepisy od utalentowanej zwyciężczyni oraz finalistów programu MasterChef Junior. Uczestnicy czwartej polskiej edycji tego popularnego programu znowu przyciągnęli uwagę zarówno widzów, jak i jurorów, zadziwiając swoimi umiejętnościami w kuchni. Na szczególne uznanie zasługuje fakt, że najmłodsi z nich mają zaledwie 9 lat, a najstarsi tylko 12, a jednak potrafią gotować z wprawą niemal równą profesjonalistom.
W tej książce znajdziecie takie perełki, jak staropolskie karminadle i carpaccio z gruszki, które przygotowała zwyciężczyni, Paulina Foremna. Lena Król zaskoczy Was łososiem z morza mango, a Michał Lis swoją kaczką z konfiturą z czerwonej cebuli. Dla amatorów kuchni międzynarodowej Mikołaj Cienkosz oferuje przepis na Słońce Grecji, podczas gdy Julia Misiak zaprasza do spróbowania Chin w pigułce. Miłośnicy tradycyjnych polskich smaków docenią ziemniaczaną babę z sosem z borowików Olka Multana oraz świętokrzyskie grycoki Natalii Tokarskiej. Na deser Janek Zatorski proponuje kruche ciasteczko z musem czekoladowym z subtelnym akcentem rozmarynu, które zachwyci każdego łasucha.
Ta kulinarna wyprawa z Pauliną i pozostałymi finalistami MasterChef Junior jest doskonałą propozycją zarówno dla młodszych, jak i starszych kucharzy. To zaproszenie do odkrywania nowych smaków i inspirujących przepisów, które z pewnością przyciągną i zadowolą wszystkich uczestników tej kulinarnej podróży.
