Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska. Zimowe gotowanie. Pokaż się z dobrej kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Każda pora roku wpływa na sposób, w jaki się odżywiamy. Wiosna zachęca nas do oczyszczania organizmu, latem preferujemy lekkie posiłki, a jesień skłania do zwolnienia tempa, aby zgromadzić niezbędną energię na zimowe dni. Już w czasach starożytnych szukano sposobów na odpowiednie przygotowanie się do okresu chłodów i częstych przeziębień. Obecnie, poprzez starannie skomponowane potrawy, możemy sprawić, by zimowy czas był zdrowy i smakowity. Książka oferuje przepisy na posiłki, które rozgrzewają i wzmacniają ciało. Zupy, będące istotnym elementem zimowej diety, są tu szczególnie eksponowane; przedstawione są różnorodne sposoby ich przygotowania, tak aby zachować pełnię wartości odżywczych. Aby urozmaicić zimowe menu, książka proponuje dodatki, takie jak sosy, które dodadzą nowego charakteru i smaku daniom mięsnym, rybnym oraz warzywnym. Nie można zapomnieć o codziennym uzupełnianiu witamin, co umożliwią sałatki z warzyw dostępnych również w zimowych miesiącach. Na mroźne wieczory doskonale sprawdzą się rozgrzewające napoje, a aromatyczna herbata z cynamonem umili ten czas.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Każda pora roku wpływa na sposób, w jaki się odżywiamy. Wiosna zachęca nas do oczyszczania organizmu, latem preferujemy lekkie posiłki, a jesień skłania do zwolnienia tempa, aby zgromadzić niezbędną energię na zimowe dni. Już w czasach starożytnych szukano sposobów na odpowiednie przygotowanie się do okresu chłodów i częstych przeziębień. Obecnie, poprzez starannie skomponowane potrawy, możemy sprawić, by zimowy czas był zdrowy i smakowity. Książka oferuje przepisy na posiłki, które rozgrzewają i wzmacniają ciało. Zupy, będące istotnym elementem zimowej diety, są tu szczególnie eksponowane; przedstawione są różnorodne sposoby ich przygotowania, tak aby zachować pełnię wartości odżywczych. Aby urozmaicić zimowe menu, książka proponuje dodatki, takie jak sosy, które dodadzą nowego charakteru i smaku daniom mięsnym, rybnym oraz warzywnym. Nie można zapomnieć o codziennym uzupełnianiu witamin, co umożliwią sałatki z warzyw dostępnych również w zimowych miesiącach. Na mroźne wieczory doskonale sprawdzą się rozgrzewające napoje, a aromatyczna herbata z cynamonem umili ten czas.
