Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia Palikota
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Każde z kilkunastu dań jest nowym, zaskakującym doświadczeniem, pobudzającym wyobraźnię i spotykającym się z entuzjastycznym przyjęciem, porównywalnym do zwycięstwa wybitnego tenisisty. Te kulinarne dzieła są przygotowane w taki sposób, aby uczestnicy tego niepowtarzalnego pokazu nie odczuwali ani chwili znużenia i zawsze pragnęli więcej. Ich ilość zdaje się nieskończona, oferując bogactwo jakości, różnorodności i kreatywności. Wszystkie potrawy są wykonywane ręcznie, z miłością i z wielką radością. Nie jest to kuchnia wyłącznie włoska, polska czy francuska, lecz kuchnia Palikota, gdzie każdy posiłek niesie ze sobą część jego samego. Towarzyszy temu głęboka pasja – nie jedynie do gotowania, ale przede wszystkim do dzielenia się tą przyjemnością z innymi. To kuchnia filozoficzna, która zachęca do degustacji, rozmowy i wsłuchiwania się w opowieści. Janusz Palikot nie tylko gotuje wyśmienicie, lecz także czaruje słowem niczym doświadczony gawędziarz.
Od lat smakuję różnorodne potrawy na całym świecie, ale lubelska kolacja na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Niezapomniane są także wina oraz historie, które towarzyszyły każdemu daniu. Janusz Palikot kocha teatr – jako kucharz angażuje się w tworzenie odpowiedniego napięcia i dramaturgii, porównywalnej do pracy wytrawnego reżysera czy aktora! Jacek Poniedziałek
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Każde z kilkunastu dań jest nowym, zaskakującym doświadczeniem, pobudzającym wyobraźnię i spotykającym się z entuzjastycznym przyjęciem, porównywalnym do zwycięstwa wybitnego tenisisty. Te kulinarne dzieła są przygotowane w taki sposób, aby uczestnicy tego niepowtarzalnego pokazu nie odczuwali ani chwili znużenia i zawsze pragnęli więcej. Ich ilość zdaje się nieskończona, oferując bogactwo jakości, różnorodności i kreatywności. Wszystkie potrawy są wykonywane ręcznie, z miłością i z wielką radością. Nie jest to kuchnia wyłącznie włoska, polska czy francuska, lecz kuchnia Palikota, gdzie każdy posiłek niesie ze sobą część jego samego. Towarzyszy temu głęboka pasja – nie jedynie do gotowania, ale przede wszystkim do dzielenia się tą przyjemnością z innymi. To kuchnia filozoficzna, która zachęca do degustacji, rozmowy i wsłuchiwania się w opowieści. Janusz Palikot nie tylko gotuje wyśmienicie, lecz także czaruje słowem niczym doświadczony gawędziarz.
Od lat smakuję różnorodne potrawy na całym świecie, ale lubelska kolacja na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Niezapomniane są także wina oraz historie, które towarzyszyły każdemu daniu. Janusz Palikot kocha teatr – jako kucharz angażuje się w tworzenie odpowiedniego napięcia i dramaturgii, porównywalnej do pracy wytrawnego reżysera czy aktora! Jacek Poniedziałek
