Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Technologie produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Kwalifikacja SPC.01
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik dedykowany nauce zawodu technika technologii żywności na poziomie technikum oraz cukiernika w szkole zawodowej skupia się na kwalifikacji T4, czyli produkcji wyrobów cukierniczych. Zawiera szczegółowe omówienie zasad zapewniających bezpieczną pracę w zakładzie cukierniczym oraz prezentuje różnorodne wyroby ciastkarskie, które uczniowie mogą samodzielnie przygotować. Przepisy i procedury są dostosowane do różnego rodzaju wyposażenia dostępnego w pracowniach szkolnych, co pozwala na praktyczne zastosowanie wiedzy bez względu na ograniczenia techniczne.
W podręczniku znajdują się też tabele, które pomagają kontrolować rozwój umiejętności praktycznych, wskazując na typowe błędy produkcyjne i związane z nimi wady końcowych produktów. Dodatkowo, na koniec każdego rozdziału znajdziemy pytania mające na celu zarówno sprawdzenie zdobytej wiedzy, jak i motywowanie do dalszego rozwijania umiejętności praktycznych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik dedykowany nauce zawodu technika technologii żywności na poziomie technikum oraz cukiernika w szkole zawodowej skupia się na kwalifikacji T4, czyli produkcji wyrobów cukierniczych. Zawiera szczegółowe omówienie zasad zapewniających bezpieczną pracę w zakładzie cukierniczym oraz prezentuje różnorodne wyroby ciastkarskie, które uczniowie mogą samodzielnie przygotować. Przepisy i procedury są dostosowane do różnego rodzaju wyposażenia dostępnego w pracowniach szkolnych, co pozwala na praktyczne zastosowanie wiedzy bez względu na ograniczenia techniczne.
W podręczniku znajdują się też tabele, które pomagają kontrolować rozwój umiejętności praktycznych, wskazując na typowe błędy produkcyjne i związane z nimi wady końcowych produktów. Dodatkowo, na koniec każdego rozdziału znajdziemy pytania mające na celu zarówno sprawdzenie zdobytej wiedzy, jak i motywowanie do dalszego rozwijania umiejętności praktycznych.
