Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Tajniki suszenia żywności. Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Tajniki suszenia żywności" to praktyczny poradnik, który pomoże Ci w prosty sposób nauczyć się, jak zamieniać psujące się szybko owoce, warzywa, mięsa i zioła w smaczne i zdrowe przekąski. Książka wyjaśnia krok po kroku proces suszenia różnych produktów, oferując przydatne wskazówki, które pomogą Ci uniknąć typowych błędów.
Na stronach tej pozycji znajdziesz cenne informacje dotyczące korzyści płynących z domowego suszenia żywności oraz dowiesz się, jak dokładnie działa dehydrator, jakie urządzenie warto wybrać i jakie akcesoria będą Ci potrzebne w kuchni. Poznasz zasady bezpieczeństwa związane z przygotowywaniem i przechowywaniem suszonej żywności, a także odkryjesz, jak utrzymać jej smak i kolor. Książka wskazuje, które produkty najlepiej nadają się do suszenia, jakie czynniki wpływają na czas tego procesu, a także jak efektywnie przygotować żywność do suszenia i jak przechowywać gotowe produkty.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Tajniki suszenia żywności" to praktyczny poradnik, który pomoże Ci w prosty sposób nauczyć się, jak zamieniać psujące się szybko owoce, warzywa, mięsa i zioła w smaczne i zdrowe przekąski. Książka wyjaśnia krok po kroku proces suszenia różnych produktów, oferując przydatne wskazówki, które pomogą Ci uniknąć typowych błędów.
Na stronach tej pozycji znajdziesz cenne informacje dotyczące korzyści płynących z domowego suszenia żywności oraz dowiesz się, jak dokładnie działa dehydrator, jakie urządzenie warto wybrać i jakie akcesoria będą Ci potrzebne w kuchni. Poznasz zasady bezpieczeństwa związane z przygotowywaniem i przechowywaniem suszonej żywności, a także odkryjesz, jak utrzymać jej smak i kolor. Książka wskazuje, które produkty najlepiej nadają się do suszenia, jakie czynniki wpływają na czas tego procesu, a także jak efektywnie przygotować żywność do suszenia i jak przechowywać gotowe produkty.
