Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Super żywność czyli superfoods po polsku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Superfoods, znane ze swojej bogatej zawartości składników odżywczych, obejmują jedzenie bogate w witaminy, minerały, antyoksydanty, aminokwasy, peptydy, białka, wielonasycone kwasy tłuszczowe, koenzymy oraz błonnik. Na miano superżywności zasługują wyłącznie produkty, które są naturalne i nieprzetworzone, takie jak nasiona chia, jagody goji czy sok z noni. Jednak również wiele polskich produktów może pełnić tę rolę.
Małgorzata Różańska, doświadczona dietetyczka, w swojej książce „Super Żywność, czyli superfoods po polsku” udowadnia, że aby dobrze się odżywiać, nie trzeba sięgać po egzotyczne składniki dostępne tylko w specjalistycznych sklepach. Autorka przekonuje, że nasze rodzime produkty, które często znajdują się w naszych kuchniach, mogą stanowić podstawę zdrowej diety. Z pasją opowiada o zdrowym odżywianiu, dzieląc się praktycznymi wskazówkami i osobistymi doświadczeniami, pomagając wprowadzać zdrowe nawyki poprzez proste przepisy. Dzięki książce zrozumiemy, że zmiana na lepsze jest łatwiejsza, niż mogłoby się wydawać.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Superfoods, znane ze swojej bogatej zawartości składników odżywczych, obejmują jedzenie bogate w witaminy, minerały, antyoksydanty, aminokwasy, peptydy, białka, wielonasycone kwasy tłuszczowe, koenzymy oraz błonnik. Na miano superżywności zasługują wyłącznie produkty, które są naturalne i nieprzetworzone, takie jak nasiona chia, jagody goji czy sok z noni. Jednak również wiele polskich produktów może pełnić tę rolę.
Małgorzata Różańska, doświadczona dietetyczka, w swojej książce „Super Żywność, czyli superfoods po polsku” udowadnia, że aby dobrze się odżywiać, nie trzeba sięgać po egzotyczne składniki dostępne tylko w specjalistycznych sklepach. Autorka przekonuje, że nasze rodzime produkty, które często znajdują się w naszych kuchniach, mogą stanowić podstawę zdrowej diety. Z pasją opowiada o zdrowym odżywianiu, dzieląc się praktycznymi wskazówkami i osobistymi doświadczeniami, pomagając wprowadzać zdrowe nawyki poprzez proste przepisy. Dzięki książce zrozumiemy, że zmiana na lepsze jest łatwiejsza, niż mogłoby się wydawać.
