Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przetwory domowe z warzyw. Kiszenie, suszenie, wekowanie i inne
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W tej książce odkryjecie zarówno klasyczne, od pokoleń cenione przepisy gospodyń domowych, jak i nowe, innowacyjne metody tworzenia pysznych przetworów. Receptury na takie smakołyki, jak marynowany kalafior, sałatka z kabaczków, sok z buraków czy pikantny sos po gruzińsku, z pewnością przyciągną Waszą uwagę. Dzięki nim wzbogacicie swoją wiedzę na temat domowego przetwarzania i konserwowania warzyw, odkrywając ciekawe sposoby na ich zachowanie i podkreślenie smaku.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
jak nowa
11.77 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
W tej książce odkryjecie zarówno klasyczne, od pokoleń cenione przepisy gospodyń domowych, jak i nowe, innowacyjne metody tworzenia pysznych przetworów. Receptury na takie smakołyki, jak marynowany kalafior, sałatka z kabaczków, sok z buraków czy pikantny sos po gruzińsku, z pewnością przyciągną Waszą uwagę. Dzięki nim wzbogacicie swoją wiedzę na temat domowego przetwarzania i konserwowania warzyw, odkrywając ciekawe sposoby na ich zachowanie i podkreślenie smaku.