Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przetwory domowe z warzyw
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zapewne znacie, a być może sami już przygotowywaliście solone ogórki z czosnkiem, kiszoną kapustę czy kompot z rabarbaru. W tej książce znajdziecie zarówno tradycyjne, od pokoleń sprawdzone receptury, jak i nowoczesne, oryginalne pomysły na domowe przetwory. Przepisy takie jak marynowany kalafior, ocet estragonowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków i ostry gruziński sos z pewnością wzbogacą Waszą wiedzę o konserwowaniu i przetwarzaniu warzyw w domowych warunkach. Oprócz tego, książka oferuje mnóstwo szczegółowych informacji na temat przechowywania warzyw zarówno w stanie świeżym, jak i po przetworzeniu, a także opisuje ich właściwości zdrowotne i kulinarną wartość. W skrócie - wszystkie tajniki domowych przetworów zostały uchwycone w jednym miejscu! Zachęcamy do zapoznania się z przepisami, ich wypróbowania i zaskakiwania znajomych niespotykanymi smakami!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zapewne znacie, a być może sami już przygotowywaliście solone ogórki z czosnkiem, kiszoną kapustę czy kompot z rabarbaru. W tej książce znajdziecie zarówno tradycyjne, od pokoleń sprawdzone receptury, jak i nowoczesne, oryginalne pomysły na domowe przetwory. Przepisy takie jak marynowany kalafior, ocet estragonowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków i ostry gruziński sos z pewnością wzbogacą Waszą wiedzę o konserwowaniu i przetwarzaniu warzyw w domowych warunkach. Oprócz tego, książka oferuje mnóstwo szczegółowych informacji na temat przechowywania warzyw zarówno w stanie świeżym, jak i po przetworzeniu, a także opisuje ich właściwości zdrowotne i kulinarną wartość. W skrócie - wszystkie tajniki domowych przetworów zostały uchwycone w jednym miejscu! Zachęcamy do zapoznania się z przepisami, ich wypróbowania i zaskakiwania znajomych niespotykanymi smakami!
