Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Odżywianie w łuszczycy. Wpływ diety na stan skóry
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Osoby borykające się z łuszczycą często słyszą o konieczności przestrzegania odpowiedniej diety, lecz nie zawsze jest jasne, co to oznacza w praktyce. Jakie składniki wybierać? W jaki sposób przygotowywać posiłki? Czego unikać, aby codzienny jadłospis był zdrowy, lekkostrawny i wspomagał walkę z objawami choroby? Magdalena Kurzyp, autorka książki "Odżywianie w łuszczycy", odpowiada na te pytania, oferując klarowne wskazówki i wyczerpujące wyjaśnienia dotyczące diety odpowiedniej dla osób z łuszczycą. W swojej publikacji przybliża nie tylko teoretyczne aspekty diety, ale także jej praktyczny wymiar terapeutyczny i bezpośrednie korzyści zdrowotne. Specjalizująca się w dietach dla osób z problemami skórnymi i wątrobowymi, Kurzyp prezentuje ponad 100 przepisów kulinarnych, które umożliwiają pacjentom aktywny udział w procesie leczenia poprzez świadome odżywianie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Osoby borykające się z łuszczycą często słyszą o konieczności przestrzegania odpowiedniej diety, lecz nie zawsze jest jasne, co to oznacza w praktyce. Jakie składniki wybierać? W jaki sposób przygotowywać posiłki? Czego unikać, aby codzienny jadłospis był zdrowy, lekkostrawny i wspomagał walkę z objawami choroby? Magdalena Kurzyp, autorka książki "Odżywianie w łuszczycy", odpowiada na te pytania, oferując klarowne wskazówki i wyczerpujące wyjaśnienia dotyczące diety odpowiedniej dla osób z łuszczycą. W swojej publikacji przybliża nie tylko teoretyczne aspekty diety, ale także jej praktyczny wymiar terapeutyczny i bezpośrednie korzyści zdrowotne. Specjalizująca się w dietach dla osób z problemami skórnymi i wątrobowymi, Kurzyp prezentuje ponad 100 przepisów kulinarnych, które umożliwiają pacjentom aktywny udział w procesie leczenia poprzez świadome odżywianie.
