Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Naturalna kuchnia wegetariańska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W czasach, gdy blender kuchenny był nowinką, a pytanie w sklepie o soczewicę czy produkty sojowe budziło zdziwienie, wegetarianizm dopiero zyskiwał popularność. To wtedy, ponad dwie dekady temu, pojawiła się na rynku „Naturalna kuchnia wegetariańska” – pierwsza polska książka kucharska dedykowana kuchni wegańskiej. Stała się ona nieocenionym przewodnikiem i inspiracją dla pokoleń wegan i wegetarian. Wielu z nas wciąż pamięta wyjątkowe smaki, takie jak chrupiąca granola, nieoczekiwany budyń z kaszy jaglanej, szybka pasta z zielonego groszku czy aromatyczna zupa z soczewicy i kotlety sojowe.
Ta książka to prawdziwa skarbnica kulinarnych pomysłów, które zadowolą każdego. Przepisy są proste, szybkie w przygotowaniu i przekonują do gotowania nawet najbardziej zabiegane mamy oraz dzieci, a także osoby, które nie przepadają za kuchennymi obowiązkami. Są na tyle smaczne, że warto się nimi chwalić w gronie znajomych i inspirują do eksperymentów. Dodatkowo, są one ekonomiczne, co czyni je idealnymi dla studentów i osób zwracających uwagę na budżet. Warto podkreślić, że proponowane dania bazują wyłącznie na naturalnych składnikach roślinnych, co czyni je zdrową opcją dla wszystkich. Przekazując w Wasze ręce odświeżoną wersję „Naturalnej kuchni wegetariańskiej”, życzymy smacznego i zachęcamy do odkrywania roślinnych kulinarnych możliwości!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W czasach, gdy blender kuchenny był nowinką, a pytanie w sklepie o soczewicę czy produkty sojowe budziło zdziwienie, wegetarianizm dopiero zyskiwał popularność. To wtedy, ponad dwie dekady temu, pojawiła się na rynku „Naturalna kuchnia wegetariańska” – pierwsza polska książka kucharska dedykowana kuchni wegańskiej. Stała się ona nieocenionym przewodnikiem i inspiracją dla pokoleń wegan i wegetarian. Wielu z nas wciąż pamięta wyjątkowe smaki, takie jak chrupiąca granola, nieoczekiwany budyń z kaszy jaglanej, szybka pasta z zielonego groszku czy aromatyczna zupa z soczewicy i kotlety sojowe.
Ta książka to prawdziwa skarbnica kulinarnych pomysłów, które zadowolą każdego. Przepisy są proste, szybkie w przygotowaniu i przekonują do gotowania nawet najbardziej zabiegane mamy oraz dzieci, a także osoby, które nie przepadają za kuchennymi obowiązkami. Są na tyle smaczne, że warto się nimi chwalić w gronie znajomych i inspirują do eksperymentów. Dodatkowo, są one ekonomiczne, co czyni je idealnymi dla studentów i osób zwracających uwagę na budżet. Warto podkreślić, że proponowane dania bazują wyłącznie na naturalnych składnikach roślinnych, co czyni je zdrową opcją dla wszystkich. Przekazując w Wasze ręce odświeżoną wersję „Naturalnej kuchni wegetariańskiej”, życzymy smacznego i zachęcamy do odkrywania roślinnych kulinarnych możliwości!
