Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kultura bezpieczeństwa żywności
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najnowsze wydanie polskiej monografii poświęconej kulturze bezpieczeństwa żywności zostało wzbogacone o aktualizacje związane z pandemią COVID-19 i zmianami klimatycznymi, a także uwzględnia zmiany w prawodawstwie i dokumentach normatywnych. Książka skierowana jest do osób zainteresowanych rozwijaniem i implementacją strategii oraz wartości w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności.
Publikacja dotyka takich kwestii jak definicje i założenia dotyczące bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności, przestępstw związanych z żywnością i łańcuchem żywnościowym, a także wpływu klimatu na kulturę bezpieczeństwa żywności. Warto również zwrócić uwagę na próbę zrozumienia koncepcji kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) i znaczenia sygnalizowania w dobrej wierze (whistleblowing). Opisuje również czynniki wspierające budowanie kultury bezpieczeństwa żywności i narzędzia do oceny jej dojrzałości w organizacjach oraz wyznaczenia obszarów wymagających poprawy. W książce odnajdziemy także aktualną literaturę zarówno krajową, jak i zagraniczną dotyczącą omawianych zagadnień.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najnowsze wydanie polskiej monografii poświęconej kulturze bezpieczeństwa żywności zostało wzbogacone o aktualizacje związane z pandemią COVID-19 i zmianami klimatycznymi, a także uwzględnia zmiany w prawodawstwie i dokumentach normatywnych. Książka skierowana jest do osób zainteresowanych rozwijaniem i implementacją strategii oraz wartości w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności.
Publikacja dotyka takich kwestii jak definicje i założenia dotyczące bezpieczeństwa oraz bezpieczeństwa żywności, przestępstw związanych z żywnością i łańcuchem żywnościowym, a także wpływu klimatu na kulturę bezpieczeństwa żywności. Warto również zwrócić uwagę na próbę zrozumienia koncepcji kultury sprawiedliwego traktowania (just culture) i znaczenia sygnalizowania w dobrej wierze (whistleblowing). Opisuje również czynniki wspierające budowanie kultury bezpieczeństwa żywności i narzędzia do oceny jej dojrzałości w organizacjach oraz wyznaczenia obszarów wymagających poprawy. W książce odnajdziemy także aktualną literaturę zarówno krajową, jak i zagraniczną dotyczącą omawianych zagadnień.
