Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska. Potrawy regionalne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przenieś smaki Polski do swojej kuchni! Od tradycyjnych śląskich rolad z modrą kapustą, przez podlaską kiszkę ziemniaczaną, po góralską kwaśnicę – odkryj bogactwo polskiej kuchni. Ta książka to klucz do stworzenia kulinarnej uczty w duchu regionalnym, która oczaruje każdego gościa. Zawiera zarówno przepisy, które przetrwały pokolenia, jak i zupełnie nowe, czerpiące inspiracje z lokalnych składników. Oferuje ponad 1000 starannie sprawdzonych przepisów na dania z różnych zakątków Polski, pozwalając odkrywać kulinarne dziedzictwo każdego regionu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przenieś smaki Polski do swojej kuchni! Od tradycyjnych śląskich rolad z modrą kapustą, przez podlaską kiszkę ziemniaczaną, po góralską kwaśnicę – odkryj bogactwo polskiej kuchni. Ta książka to klucz do stworzenia kulinarnej uczty w duchu regionalnym, która oczaruje każdego gościa. Zawiera zarówno przepisy, które przetrwały pokolenia, jak i zupełnie nowe, czerpiące inspiracje z lokalnych składników. Oferuje ponad 1000 starannie sprawdzonych przepisów na dania z różnych zakątków Polski, pozwalając odkrywać kulinarne dziedzictwo każdego regionu.
