Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kaszoterapia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przygotuj się na unikalną podróż kulinarną, która dzięki kaszom pozwoli Ci na nowo odkryć zdrowie i smak. Książka oferuje kompletny przewodnik po diecie składającej się z pięciu posiłków dziennie, bazujących na kaszy jaglanej, gryczanej i komosie ryżowej, w ramach trzech szczegółowych, tygodniowych planów żywieniowych. Dodatkowo, znajdziesz w niej cenne informacje pochodzące od autorów przepisów - twórców popularnego bloga naszakasza.pl.
Anna Kowalczyk to pasjonatka żywienia i dietetyczka z dużym doświadczeniem. Jest absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Lublinie. Anna zdobyła uwagę jako prowadząca warsztaty i szkolenia o tematyce zdrowotnej, a także jako autorka wielu artykułów i gość programów telewizyjnych i radiowych. Założyła blog naszakasza.pl, który odniósł spory sukces.
Tomasz Antoniszyn, szef kuchni w renomowanych warszawskich restauracjach, poprzez swoją pasję do fotografii kulinarnej, uchwycił na zdjęciach wszystkie przepisy zawarte w książce. Doceniony przez magazyn F5 jako jeden z wartych uwagi polskich fotografów kulinarnych, dzieli się swoim kunsztem także w licznych artykułach branżowych i jako współautor bloga naszakasza.pl.
W tej książce odkryjesz, jak dzięki prostym przepisom przyrządzić pyszne i zdrowe potrawy. Zrozumiesz, jakie korzyści zdrowotne niosą za sobą różne rodzaje kasz oraz dowiesz się, z jakimi produktami warto je łączyć, aby spotęgować ich pozytywne działanie. Publikacja pełna jest kulinarnych trików, porad i alternatywnych rozwiązań, dzięki którym skutecznie wprowadzisz kasze na stałe do swojego menu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przygotuj się na unikalną podróż kulinarną, która dzięki kaszom pozwoli Ci na nowo odkryć zdrowie i smak. Książka oferuje kompletny przewodnik po diecie składającej się z pięciu posiłków dziennie, bazujących na kaszy jaglanej, gryczanej i komosie ryżowej, w ramach trzech szczegółowych, tygodniowych planów żywieniowych. Dodatkowo, znajdziesz w niej cenne informacje pochodzące od autorów przepisów - twórców popularnego bloga naszakasza.pl.
Anna Kowalczyk to pasjonatka żywienia i dietetyczka z dużym doświadczeniem. Jest absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Lublinie. Anna zdobyła uwagę jako prowadząca warsztaty i szkolenia o tematyce zdrowotnej, a także jako autorka wielu artykułów i gość programów telewizyjnych i radiowych. Założyła blog naszakasza.pl, który odniósł spory sukces.
Tomasz Antoniszyn, szef kuchni w renomowanych warszawskich restauracjach, poprzez swoją pasję do fotografii kulinarnej, uchwycił na zdjęciach wszystkie przepisy zawarte w książce. Doceniony przez magazyn F5 jako jeden z wartych uwagi polskich fotografów kulinarnych, dzieli się swoim kunsztem także w licznych artykułach branżowych i jako współautor bloga naszakasza.pl.
W tej książce odkryjesz, jak dzięki prostym przepisom przyrządzić pyszne i zdrowe potrawy. Zrozumiesz, jakie korzyści zdrowotne niosą za sobą różne rodzaje kasz oraz dowiesz się, z jakimi produktami warto je łączyć, aby spotęgować ich pozytywne działanie. Publikacja pełna jest kulinarnych trików, porad i alternatywnych rozwiązań, dzięki którym skutecznie wprowadzisz kasze na stałe do swojego menu.
