Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Krok po kroku z Robertem Sową
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Robert Sowa, uznany ekspert kulinarny, dzieli się swoimi unikalnymi recepturami w inspirującej książce, która przedstawia ponad 120 wyłącznych przepisów autora. Każda z potraw jest opisana krok po kroku na barwnych ilustracjach, co ułatwia zrozumienie procesu ich przygotowania. Dodatkowo, przy każdym przepisie znajdziesz ikony określające czas potrzebny na jego realizację oraz poziom trudności, co pozwala dobrze zaplanować pracę w kuchni.
Wśród proponowanych receptur znajdują się wielokrotnie testowane przez mistrza przepisy na zupy, przystawki, dania z ryb i mięs, jak również potrawy wegetariańskie oraz różnorodne dodatki. Robert Sowa poleca potrawy, które są nie tylko wyrafinowane, lecz także zdrowe i pełne aromatycznych ziół. Dzięki precyzyjnym instrukcjom zarówno nowicjusze, jak i bardziej doświadczeni kucharze, będą mogli cieszyć się sukcesem w przyrządzaniu tych smakowitych dań.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Robert Sowa, uznany ekspert kulinarny, dzieli się swoimi unikalnymi recepturami w inspirującej książce, która przedstawia ponad 120 wyłącznych przepisów autora. Każda z potraw jest opisana krok po kroku na barwnych ilustracjach, co ułatwia zrozumienie procesu ich przygotowania. Dodatkowo, przy każdym przepisie znajdziesz ikony określające czas potrzebny na jego realizację oraz poziom trudności, co pozwala dobrze zaplanować pracę w kuchni.
Wśród proponowanych receptur znajdują się wielokrotnie testowane przez mistrza przepisy na zupy, przystawki, dania z ryb i mięs, jak również potrawy wegetariańskie oraz różnorodne dodatki. Robert Sowa poleca potrawy, które są nie tylko wyrafinowane, lecz także zdrowe i pełne aromatycznych ziół. Dzięki precyzyjnym instrukcjom zarówno nowicjusze, jak i bardziej doświadczeni kucharze, będą mogli cieszyć się sukcesem w przyrządzaniu tych smakowitych dań.
