Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kolacje
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Od najmłodszych lat słyszeliśmy, że śniadanie to kluczowy posiłek dnia. Jednak to kolacja ma potencjał, aby stać się najprzyjemniejszym momentem. Dorastaliśmy, wierząc, że wieczorny posiłek to jedynie kanapka z serem lub pizza na wynos, niewiele więcej. Tymczasem, istnieje bogactwo możliwości takich jak bruschetty z pieczoną papryką, kukurydza z masłem limonkowym czy carbonara z paloną brukselką.
Książka „Kolacje” Małgosi Minty oferuje 93 przepisy, które pokażą Ci, jak stworzyć smaczną kolacyjną ucztę z przekąsek, sałat, makaronów i deserów. Nieważne, czy planujesz posiłek w pojedynkę, romantyczną kolację we dwoje czy spotkanie w większym gronie, tutaj znajdziesz coś na każdą okazję. Dowiesz się, jak sobie poradzić z organizacją kolacji, nawet gdy brakuje ci miejsc przy stole czy czasu, oraz jak upiec focaccię lub wykorzystać produkty dostępne w zwykłym sklepie.
Czy marzysz o czymś słodkim? Sezonowa chałka z koglem-moglem i jagodami, albo Eton mess z owocami to desery, które na pewno zadowolą Twoich gości. Ich przygotowanie nie wymaga wiele wysiłku, a Małgosia Minta podpowie Ci również, jak cieszyć się winem bez potrzeby bycia ekspertem enologicznym. Dzięki jej poradom nawet wybór trunku w supermarkecie może być przyjemnością.
Małgosia Minta, której dziennikarska kariera zastąpiła dziecięce marzenia o odkrywaniu, obecnie dzieli się swoją pasją do kulinariów w magazynach, gazetach i na swoim blogu Minta Eats. Na co dzień związana z „Vogue Polska”, „Usta”, „Wysokimi Obcasami” i „Fermentem”, gromadzi smaki i wspomnienia, przekonana, że każdy kocha jedzenie. Jako autorka i współautorka książek kulinarnych, jej prace zdobyły uznanie w Polsce i za granicą. Może zdecydujesz się, aby dziś zostać na kolację?
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Od najmłodszych lat słyszeliśmy, że śniadanie to kluczowy posiłek dnia. Jednak to kolacja ma potencjał, aby stać się najprzyjemniejszym momentem. Dorastaliśmy, wierząc, że wieczorny posiłek to jedynie kanapka z serem lub pizza na wynos, niewiele więcej. Tymczasem, istnieje bogactwo możliwości takich jak bruschetty z pieczoną papryką, kukurydza z masłem limonkowym czy carbonara z paloną brukselką.
Książka „Kolacje” Małgosi Minty oferuje 93 przepisy, które pokażą Ci, jak stworzyć smaczną kolacyjną ucztę z przekąsek, sałat, makaronów i deserów. Nieważne, czy planujesz posiłek w pojedynkę, romantyczną kolację we dwoje czy spotkanie w większym gronie, tutaj znajdziesz coś na każdą okazję. Dowiesz się, jak sobie poradzić z organizacją kolacji, nawet gdy brakuje ci miejsc przy stole czy czasu, oraz jak upiec focaccię lub wykorzystać produkty dostępne w zwykłym sklepie.
Czy marzysz o czymś słodkim? Sezonowa chałka z koglem-moglem i jagodami, albo Eton mess z owocami to desery, które na pewno zadowolą Twoich gości. Ich przygotowanie nie wymaga wiele wysiłku, a Małgosia Minta podpowie Ci również, jak cieszyć się winem bez potrzeby bycia ekspertem enologicznym. Dzięki jej poradom nawet wybór trunku w supermarkecie może być przyjemnością.
Małgosia Minta, której dziennikarska kariera zastąpiła dziecięce marzenia o odkrywaniu, obecnie dzieli się swoją pasją do kulinariów w magazynach, gazetach i na swoim blogu Minta Eats. Na co dzień związana z „Vogue Polska”, „Usta”, „Wysokimi Obcasami” i „Fermentem”, gromadzi smaki i wspomnienia, przekonana, że każdy kocha jedzenie. Jako autorka i współautorka książek kulinarnych, jej prace zdobyły uznanie w Polsce i za granicą. Może zdecydujesz się, aby dziś zostać na kolację?
