Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jak jeść i żyć by młodym być + DVD
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka wraz z dołączonym DVD została stworzona z myślą o tych, którzy marzą o długim, zdrowym życiu oraz chcą zawsze czuć się młodo. Choć nie jest to tradycyjna książka kucharska, czytelnicy odnajdą w niej zdrowe przepisy na potrawy pozbawione tłuszczu, które można łatwo i szybko przygotować z dostępnych na polskim rynku składników. Nawet osoby początkujące w kuchni poradzą sobie z ich przyrządzaniem.
Mimo że książka nie jest typowym poradnikiem dietetycznym, zawiera wiele wartościowych sugestii oraz informacje o kaloryczności dań. "Dieta" w kontekście tej książki nie odnosi się do odchudzania, lecz do umiejętnego komponowania produktów, tak aby po posiłku czuć się lekko i komfortowo. Moje doświadczenia i wiedza zdobyte podczas studiów oraz życia we Włoszech pozwoliły mi na stworzenie unikalnych receptur oraz sprawdzonych metod przyrządzania dań, zachowując równowagę diety śródziemnomorskiej.
Oprócz przepisów, książka oferuje czytelnikom zajmujące anegdoty z życia, w których łączą się elementy kultury polskiej i włoskiej. Są one opowiedziane z perspektywy dziewczyny, która w 1979 roku, mając zaledwie 19 lat, wyjechała z Warszawy do Rzymu. Nie znała wówczas ani języka, ani obyczajów tego kraju, znała tylko jedno słowo - "CIAO!"
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka wraz z dołączonym DVD została stworzona z myślą o tych, którzy marzą o długim, zdrowym życiu oraz chcą zawsze czuć się młodo. Choć nie jest to tradycyjna książka kucharska, czytelnicy odnajdą w niej zdrowe przepisy na potrawy pozbawione tłuszczu, które można łatwo i szybko przygotować z dostępnych na polskim rynku składników. Nawet osoby początkujące w kuchni poradzą sobie z ich przyrządzaniem.
Mimo że książka nie jest typowym poradnikiem dietetycznym, zawiera wiele wartościowych sugestii oraz informacje o kaloryczności dań. "Dieta" w kontekście tej książki nie odnosi się do odchudzania, lecz do umiejętnego komponowania produktów, tak aby po posiłku czuć się lekko i komfortowo. Moje doświadczenia i wiedza zdobyte podczas studiów oraz życia we Włoszech pozwoliły mi na stworzenie unikalnych receptur oraz sprawdzonych metod przyrządzania dań, zachowując równowagę diety śródziemnomorskiej.
Oprócz przepisów, książka oferuje czytelnikom zajmujące anegdoty z życia, w których łączą się elementy kultury polskiej i włoskiej. Są one opowiedziane z perspektywy dziewczyny, która w 1979 roku, mając zaledwie 19 lat, wyjechała z Warszawy do Rzymu. Nie znała wówczas ani języka, ani obyczajów tego kraju, znała tylko jedno słowo - "CIAO!"
