Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Grecka kuchnia Podróże kulinarne. Tradycyjne smaki potrawy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kusząca propozycja cenowa oferuje pełną serię albumów zatytułowaną "Kuchnia - Podróże kulinarne, tradycje, smaki, potrawy". Ta starannie wydana kolekcja prezentuje różnorodne doświadczenia kulinarne ze wszystkich stron świata. Każdy tom odkrywa przed czytelnikami najbardziej apetyczne dania oraz unikalną atmosferę i tradycje kuchenne 25 krajów.
W skład tej fascynującej serii wchodzą tomy poświęcone m.in. kuchni meksykańskiej, rosyjskiej, karaibskiej i tureckiej. Można tu również znaleźć informacje o kuchniach węgierskiej, tajskiej, hiszpańskiej, amerykańskiej, arabskiej, żydowskiej oraz bułgarskiej. Kolejne pozycje przybliżają kuchnię japońską, portugalską i włoską, jak również sekrety kuchni skandynawskiej, indyjskiej, wietnamskiej, czeskiej, polskiej, serbskiej i francuskiej. Miłośnicy kuchni greckiej, chińskiej, niemieckiej i brytyjskiej także znajdą tu coś dla siebie.
Albumy zostały wydane przez Rzeczpospolitą w 2008 roku z użyciem twardych, lakierowanych opraw i liczą po 144 strony każdy. To prawdziwa gratka dla każdego, kto chce zgłębić różnorodne tradycje kulinarne z całego świata, a także poznać bogactwo smaków i kultur.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kusząca propozycja cenowa oferuje pełną serię albumów zatytułowaną "Kuchnia - Podróże kulinarne, tradycje, smaki, potrawy". Ta starannie wydana kolekcja prezentuje różnorodne doświadczenia kulinarne ze wszystkich stron świata. Każdy tom odkrywa przed czytelnikami najbardziej apetyczne dania oraz unikalną atmosferę i tradycje kuchenne 25 krajów.
W skład tej fascynującej serii wchodzą tomy poświęcone m.in. kuchni meksykańskiej, rosyjskiej, karaibskiej i tureckiej. Można tu również znaleźć informacje o kuchniach węgierskiej, tajskiej, hiszpańskiej, amerykańskiej, arabskiej, żydowskiej oraz bułgarskiej. Kolejne pozycje przybliżają kuchnię japońską, portugalską i włoską, jak również sekrety kuchni skandynawskiej, indyjskiej, wietnamskiej, czeskiej, polskiej, serbskiej i francuskiej. Miłośnicy kuchni greckiej, chińskiej, niemieckiej i brytyjskiej także znajdą tu coś dla siebie.
Albumy zostały wydane przez Rzeczpospolitą w 2008 roku z użyciem twardych, lakierowanych opraw i liczą po 144 strony każdy. To prawdziwa gratka dla każdego, kto chce zgłębić różnorodne tradycje kulinarne z całego świata, a także poznać bogactwo smaków i kultur.
