Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Gin. Historia, anegdoty, trendy oraz koktajle
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka prezentuje giny, które zostały sklasyfikowane w trzech głównych kategoriach: tradycyjne, współczesne i innowacyjne. Podział ten bierze pod uwagę nie tylko ich związki z tradycją czy metody wytwarzania, ale także rośliny używane do aromatyzacji. Istotnym czynnikiem jest również charakter trunku oraz jego źródła inspiracji. Dyskusje na temat klasyfikacji ginu są częste i pełne kontrowersji, zwłaszcza z uwagi na szeroko rozumiane kategorie używane w Europie i Stanach Zjednoczonych. Co więcej, na rynku pojawiają się nieustannie nowe, często innowacyjne rodzaje ginu, które wymykają się jednoznacznej klasyfikacji ze względu na unikalne style i metody produkcji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka prezentuje giny, które zostały sklasyfikowane w trzech głównych kategoriach: tradycyjne, współczesne i innowacyjne. Podział ten bierze pod uwagę nie tylko ich związki z tradycją czy metody wytwarzania, ale także rośliny używane do aromatyzacji. Istotnym czynnikiem jest również charakter trunku oraz jego źródła inspiracji. Dyskusje na temat klasyfikacji ginu są częste i pełne kontrowersji, zwłaszcza z uwagi na szeroko rozumiane kategorie używane w Europie i Stanach Zjednoczonych. Co więcej, na rynku pojawiają się nieustannie nowe, często innowacyjne rodzaje ginu, które wymykają się jednoznacznej klasyfikacji ze względu na unikalne style i metody produkcji.
