Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
ErVegan. Kuchnia roślinna dla każdego
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak przekształcić podstawowe składniki w imponujące i smakowite potrawy? Odpowiedź na to pytanie znajduje się w debiutującej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, znanego roślinożercy i twórcy jednego z czołowych blogów o kuchni roślinnej w Polsce, erVegan.com. Naucz się, jak zamienić marchewkę w wyśmienity pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Dzięki tej książce zrozumiesz, dlaczego zróżnicowane posiłki są kluczowe dla roślinnej diety oraz jak zestawiać bazowe składniki, aby tworzyć nie tylko pyszne i sycące dania, ale też w pełni zbilansowane potrawy. Wszystko to z perspektywy mężczyzny i wykwalifikowanego dietetyka. Przygotowywanie posiłków nigdy nie było tak łatwe!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak przekształcić podstawowe składniki w imponujące i smakowite potrawy? Odpowiedź na to pytanie znajduje się w debiutującej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, znanego roślinożercy i twórcy jednego z czołowych blogów o kuchni roślinnej w Polsce, erVegan.com. Naucz się, jak zamienić marchewkę w wyśmienity pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy! Dzięki tej książce zrozumiesz, dlaczego zróżnicowane posiłki są kluczowe dla roślinnej diety oraz jak zestawiać bazowe składniki, aby tworzyć nie tylko pyszne i sycące dania, ale też w pełni zbilansowane potrawy. Wszystko to z perspektywy mężczyzny i wykwalifikowanego dietetyka. Przygotowywanie posiłków nigdy nie było tak łatwe!
