InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nowatorska książka o leczeniu chorób domowymi przetworami
Nasze prababki rzadko chodziły do apteki, być może nie posiadały dyplomów uczelni medycznych, a jednak potrafiły skutecznie zadbać o zdrowie całej rodziny. Wystarczyła im mądrość życiowa, która podpowiadała, że dobrze zaopatrzona spiżarnia domowa jest jak najlepsza apteka, bo można z niej czerpać przez cały rok naturalne witaminy i prozdrowotne przetwory przygotowane z sercem.
Nigdy nie zgodzę się, że robienie przetworów to czysta strata czasu, bo przecież sklepowe półki aż uginają się pod ich ciężarem. Kto choć raz posmakował domowych konfitur, dżemów, przecierów, soków czy sałatek, kiszonych ogórków czy kapusty według starych, wypróbowanych przepisów, ten za nic w świecie nie da się przekonać, że podobne można kupić w sklepie.
Przetwory przygotowane w domu to prawdziwa skarbnica zdrowia i o nich właśnie jest ta książka. Znajdziemy w niej mnóstwo wypróbowanych przepisów na soki, syropy, konfitury, dżemy, powidła, galaretki, wino, nalewki, ocet jabłkowy, sałatki, przeciery, sosy i inne przetwory z najzdrowszych darów natury: kwiatów fiołka, z truskawek, porzeczek, czarnych jagód, poziomek, czereśni, wiśni, płatków i owoców róży, malin, ogórków, pomidorów, papryki, moreli, brzoskwiń, jabłek, śliwek, aronii, winogron, kapusty, żurawiny, czosnku i chrzanu. Każdy przepis Autor opatrzył wyczerpującym komentarzem na temat walorów leczniczych tych przetworów, a opracował go w oparciu o wiedzę, doświadczenie i najnowsze zdobycze medycyny.
To nie jest zwykła książka z przepisami. To poradnik, który dostarczy niezbędnej wiedzy na temat walorów zdrowotnych i odżywczych owoców z ogrodów i lasów oraz warzyw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nowatorska książka o leczeniu chorób domowymi przetworami
Nasze prababki rzadko chodziły do apteki, być może nie posiadały dyplomów uczelni medycznych, a jednak potrafiły skutecznie zadbać o zdrowie całej rodziny. Wystarczyła im mądrość życiowa, która podpowiadała, że dobrze zaopatrzona spiżarnia domowa jest jak najlepsza apteka, bo można z niej czerpać przez cały rok naturalne witaminy i prozdrowotne przetwory przygotowane z sercem.
Nigdy nie zgodzę się, że robienie przetworów to czysta strata czasu, bo przecież sklepowe półki aż uginają się pod ich ciężarem. Kto choć raz posmakował domowych konfitur, dżemów, przecierów, soków czy sałatek, kiszonych ogórków czy kapusty według starych, wypróbowanych przepisów, ten za nic w świecie nie da się przekonać, że podobne można kupić w sklepie.
Przetwory przygotowane w domu to prawdziwa skarbnica zdrowia i o nich właśnie jest ta książka. Znajdziemy w niej mnóstwo wypróbowanych przepisów na soki, syropy, konfitury, dżemy, powidła, galaretki, wino, nalewki, ocet jabłkowy, sałatki, przeciery, sosy i inne przetwory z najzdrowszych darów natury: kwiatów fiołka, z truskawek, porzeczek, czarnych jagód, poziomek, czereśni, wiśni, płatków i owoców róży, malin, ogórków, pomidorów, papryki, moreli, brzoskwiń, jabłek, śliwek, aronii, winogron, kapusty, żurawiny, czosnku i chrzanu. Każdy przepis Autor opatrzył wyczerpującym komentarzem na temat walorów leczniczych tych przetworów, a opracował go w oparciu o wiedzę, doświadczenie i najnowsze zdobycze medycyny.
To nie jest zwykła książka z przepisami. To poradnik, który dostarczy niezbędnej wiedzy na temat walorów zdrowotnych i odżywczych owoców z ogrodów i lasów oraz warzyw.