Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chleb i smarowidło
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dlaczego warto samemu upiec chleb? Ponieważ domowy wypiek jest najlepszy, bo dokładnie wiemy, co się w nim znajduje. To także tańsza i zdrowsza alternatywa, która smakuje wszystkim, a zakwas daje prawdziwe cuda!
Dzięki autorskiej metodzie Marka Zaremby pod nazwą „7 minut bez zagniatania” możesz cieszyć się smakiem domowego chleba, wyrównującego się z jakościowym pieczywem z rzemieślniczej piekarni. Przygotowanie tego chleba wymaga zaledwie kilku składników i minimalnego wysiłku. Pieczenie jest niezwykle proste – nie trzeba zagniatać, czekać na perfekcyjne wyrośnięcie ciasta, ani śledzić skomplikowanej instrukcji. To niezwykle proste!
Wprowadź metodę 7 minut bez zagniatania do swojej kuchni i przekonaj się o pozytywnym działaniu orkiszu na zdrowie. Pożegnaj się z problemami trawiennymi, takimi jak wzdęcia.
Samodzielne pieczenie chleba pozwoli ci na wybór jego składników. Nauczysz się też, jak rozpoznać dobry chleb w sklepie i odkryjesz zalety pradawnych zbóż.
Gdy na stole pojawi się świeżo upieczony chleb z chrupiącą skórką, wypróbuj sprawdzone przepisy na domowe smarowidła, które odmienią twoje codzienne śniadania. Zadowolisz się sycącymi i zdrowymi zupami oraz sałatkami z orkiszowymi grzankami. A na deser – zdrowe, słodkie wypieki, które uszczęśliwią ciebie i twoich bliskich. Smacznego!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dlaczego warto samemu upiec chleb? Ponieważ domowy wypiek jest najlepszy, bo dokładnie wiemy, co się w nim znajduje. To także tańsza i zdrowsza alternatywa, która smakuje wszystkim, a zakwas daje prawdziwe cuda!
Dzięki autorskiej metodzie Marka Zaremby pod nazwą „7 minut bez zagniatania” możesz cieszyć się smakiem domowego chleba, wyrównującego się z jakościowym pieczywem z rzemieślniczej piekarni. Przygotowanie tego chleba wymaga zaledwie kilku składników i minimalnego wysiłku. Pieczenie jest niezwykle proste – nie trzeba zagniatać, czekać na perfekcyjne wyrośnięcie ciasta, ani śledzić skomplikowanej instrukcji. To niezwykle proste!
Wprowadź metodę 7 minut bez zagniatania do swojej kuchni i przekonaj się o pozytywnym działaniu orkiszu na zdrowie. Pożegnaj się z problemami trawiennymi, takimi jak wzdęcia.
Samodzielne pieczenie chleba pozwoli ci na wybór jego składników. Nauczysz się też, jak rozpoznać dobry chleb w sklepie i odkryjesz zalety pradawnych zbóż.
Gdy na stole pojawi się świeżo upieczony chleb z chrupiącą skórką, wypróbuj sprawdzone przepisy na domowe smarowidła, które odmienią twoje codzienne śniadania. Zadowolisz się sycącymi i zdrowymi zupami oraz sałatkami z orkiszowymi grzankami. A na deser – zdrowe, słodkie wypieki, które uszczęśliwią ciebie i twoich bliskich. Smacznego!
