Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII” to nieodzowna lektura dla uczniów technikum, którzy przygotowują się do zawodu technika żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja ta została opracowana zgodnie z aktualną podstawą programową, określoną w Rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 roku dotyczącym kształcenia zawodowego. Stan prawny, na którym opiera się materiał, jest zgodny ze standardami obowiązującymi na początku 2017 roku. Książka stanowi solidne źródło wiedzy, przygotowując uczniów do wyzwań zawodowych w dynamicznie rozwijającej się branży gastronomicznej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII” to nieodzowna lektura dla uczniów technikum, którzy przygotowują się do zawodu technika żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja ta została opracowana zgodnie z aktualną podstawą programową, określoną w Rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 roku dotyczącym kształcenia zawodowego. Stan prawny, na którym opiera się materiał, jest zgodny ze standardami obowiązującymi na początku 2017 roku. Książka stanowi solidne źródło wiedzy, przygotowując uczniów do wyzwań zawodowych w dynamicznie rozwijającej się branży gastronomicznej.
