Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowy detoks
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najważniejsze zmiany w podejściu do odżywiania zaczynają się w naszym myśleniu. Tymczasowe detoksy i diety-cudy nie wystarczą na dłuższą metę. Aby odzyskać energię i poprawić samopoczucie, warto postawić na wielostronne oczyszczanie poprzez świadome i zrównoważone odżywianie.
Książka oferuje proste zasady, które pomogą w usunięciu toksyn z organizmu i poprawie funkcjonowania jego poszczególnych układów i narządów. Nauczysz się samodzielnego komponowania posiłków i doboru produktów spożywczych bez potrzeby dokładnego liczenia kalorii. Dowiesz się również, jak wzmacniać swoją odporność i wspierać organizm poprzez odpowiednie żywienie, w tym jak bezpiecznie przeprowadzać krótkotrwałe diety oczyszczające oraz łagodzić różne dolegliwości, takie jak migreny, bezsenność czy zespół jelita drażliwego. Dodatkowo, książka zawiera oryginalne fotografie i przepisy na łatwe, pełnowartościowe i energetyzujące posiłki na każdą porę dnia, które staną się inspiracją do zmiany nawyków i zdrowego odżywiania na co dzień.
Dlaczego warto sięgnąć po ten poradnik? Przede wszystkim dlatego, że jasno przedstawia najważniejsze zasady zdrowego odżywiania, które wspierają naturalne oczyszczanie organizmu. Podpowiada, jak przyspieszyć metabolizm i utrzymać zdrową wagę, a także jak radzić sobie z rzekomym głodem i zmniejszyć apetyt na słodycze. Dodatkowo, znajdziesz tu praktyczne porady dotyczące przygotowywania zdrowych posiłków na wynos oraz planowania zróżnicowanego menu, z uwzględnieniem świadomego dokonywania wyborów żywieniowych.
Ewa Jarosz, magister dietetyki i absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, autorka bloga „Marchewkowe pole do popisu”, dzieli się w książce swoją wiedzą i doświadczeniem zdobytym podczas prowadzenia wykładów, warsztatów i szkoleń dotyczących zdrowego odżywiania. Pasjonuje się także fotografią kulinarną, co znajduje odzwierciedlenie w estetyce przygotowanych przepisów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najważniejsze zmiany w podejściu do odżywiania zaczynają się w naszym myśleniu. Tymczasowe detoksy i diety-cudy nie wystarczą na dłuższą metę. Aby odzyskać energię i poprawić samopoczucie, warto postawić na wielostronne oczyszczanie poprzez świadome i zrównoważone odżywianie.
Książka oferuje proste zasady, które pomogą w usunięciu toksyn z organizmu i poprawie funkcjonowania jego poszczególnych układów i narządów. Nauczysz się samodzielnego komponowania posiłków i doboru produktów spożywczych bez potrzeby dokładnego liczenia kalorii. Dowiesz się również, jak wzmacniać swoją odporność i wspierać organizm poprzez odpowiednie żywienie, w tym jak bezpiecznie przeprowadzać krótkotrwałe diety oczyszczające oraz łagodzić różne dolegliwości, takie jak migreny, bezsenność czy zespół jelita drażliwego. Dodatkowo, książka zawiera oryginalne fotografie i przepisy na łatwe, pełnowartościowe i energetyzujące posiłki na każdą porę dnia, które staną się inspiracją do zmiany nawyków i zdrowego odżywiania na co dzień.
Dlaczego warto sięgnąć po ten poradnik? Przede wszystkim dlatego, że jasno przedstawia najważniejsze zasady zdrowego odżywiania, które wspierają naturalne oczyszczanie organizmu. Podpowiada, jak przyspieszyć metabolizm i utrzymać zdrową wagę, a także jak radzić sobie z rzekomym głodem i zmniejszyć apetyt na słodycze. Dodatkowo, znajdziesz tu praktyczne porady dotyczące przygotowywania zdrowych posiłków na wynos oraz planowania zróżnicowanego menu, z uwzględnieniem świadomego dokonywania wyborów żywieniowych.
Ewa Jarosz, magister dietetyki i absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, autorka bloga „Marchewkowe pole do popisu”, dzieli się w książce swoją wiedzą i doświadczeniem zdobytym podczas prowadzenia wykładów, warsztatów i szkoleń dotyczących zdrowego odżywiania. Pasjonuje się także fotografią kulinarną, co znajduje odzwierciedlenie w estetyce przygotowanych przepisów.
