Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowa kuchnia dla dzieci
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Prawidłowe odżywianie od najmłodszych lat jest kluczowe dla zdrowego rozwoju. Wczesne lata życia wpływają na ukształtowanie nawyków żywieniowych, co z kolei ma długotrwałe konsekwencje w późniejszym życiu. Niewłaściwa dieta może prowadzić do takich chorób jak cukrzyca, otyłość czy miażdżyca, a odpowiedzialność za to w dużej mierze spoczywa na rodzicach.
Jak zatem chronić dzieci przed złymi skutkami nieodpowiedniej diety? Kluczem jest zmiana nawyków żywieniowych i unikanie przetworzonych produktów, które są bogate w kalorie i sztuczne dodatki. Nawet produkty takie jak nabiał i pieczywo, powszechnie uważane za bezpieczne, mogą być źródłem alergii i nietolerancji pokarmowych u najmłodszych.
Książka Anny Kłosińskiej oferuje porady dotyczące wyboru produktów odżywczych, bogatych w niezbędne składniki dla prawidłowego rozwoju dzieci. Dostarcza także prostych i interesujących przepisów na zdrowe dania. Autorka, promująca zdrowy styl życia od lat, prowadzi fundację Zdrowy Uczeń. Realizuje w jej ramach programy edukacyjne dla dzieci, młodzieży oraz seniorów, a także warsztaty, które pomagają rodzicom w zapewnieniu dzieciom odpowiedniej diety.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Prawidłowe odżywianie od najmłodszych lat jest kluczowe dla zdrowego rozwoju. Wczesne lata życia wpływają na ukształtowanie nawyków żywieniowych, co z kolei ma długotrwałe konsekwencje w późniejszym życiu. Niewłaściwa dieta może prowadzić do takich chorób jak cukrzyca, otyłość czy miażdżyca, a odpowiedzialność za to w dużej mierze spoczywa na rodzicach.
Jak zatem chronić dzieci przed złymi skutkami nieodpowiedniej diety? Kluczem jest zmiana nawyków żywieniowych i unikanie przetworzonych produktów, które są bogate w kalorie i sztuczne dodatki. Nawet produkty takie jak nabiał i pieczywo, powszechnie uważane za bezpieczne, mogą być źródłem alergii i nietolerancji pokarmowych u najmłodszych.
Książka Anny Kłosińskiej oferuje porady dotyczące wyboru produktów odżywczych, bogatych w niezbędne składniki dla prawidłowego rozwoju dzieci. Dostarcza także prostych i interesujących przepisów na zdrowe dania. Autorka, promująca zdrowy styl życia od lat, prowadzi fundację Zdrowy Uczeń. Realizuje w jej ramach programy edukacyjne dla dzieci, młodzieży oraz seniorów, a także warsztaty, które pomagają rodzicom w zapewnieniu dzieciom odpowiedniej diety.
