Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik skierowany do przyszłych techników hotelarstwa, który w kompleksowy sposób omawia zagadnienia związane z kwalifikacją T.12, koncentrując się na przygotowywaniu i serwowaniu śniadań. Książka dostarcza nie tylko wiedzy teoretycznej na temat zasad zdrowego żywienia i przechowywania produktów spożywczych, ale także uczy, jak dobierać odpowiednie surowce, bieliznę oraz zastawę stołową. Materiał obejmuje również tworzenie menu, różnorodność śniadań hotelowych oraz techniki ich podawania. Teoretyczne aspekty są wzbogacone o praktyczne przykłady, ćwiczenia oraz ilustracje, co ułatwia zrozumienie i zastosowanie zdobytej wiedzy w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik skierowany do przyszłych techników hotelarstwa, który w kompleksowy sposób omawia zagadnienia związane z kwalifikacją T.12, koncentrując się na przygotowywaniu i serwowaniu śniadań. Książka dostarcza nie tylko wiedzy teoretycznej na temat zasad zdrowego żywienia i przechowywania produktów spożywczych, ale także uczy, jak dobierać odpowiednie surowce, bieliznę oraz zastawę stołową. Materiał obejmuje również tworzenie menu, różnorodność śniadań hotelowych oraz techniki ich podawania. Teoretyczne aspekty są wzbogacone o praktyczne przykłady, ćwiczenia oraz ilustracje, co ułatwia zrozumienie i zastosowanie zdobytej wiedzy w praktyce.
