Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Toksykologia żywności bez tajemnic
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Toksykologia żywności" przedstawia przystępnie, choć z naukowym rygorem, aktualną wiedzę o biologicznych i chemicznych zagrożeniach związanych z żywnością, którą spożywamy każdego dnia. To praktyczny przewodnik skierowany do osób, które chcą świadomie unikać zagrożeń związanych z inżynierią genetyczną, uprzemysłowionym rolnictwem oraz nowoczesnymi metodami przetwórstwa, przechowywania i sprzedaży żywności. Autorzy książki skupiają się na ujawnieniu potencjalnych niebezpieczeństw wynikających z tych procesów, oferując jednocześnie czytelnikowi wskazówki, jak radzić sobie w rzeczywistości zdominowanej przez intensywne technologie i agresywny marketing.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Toksykologia żywności" przedstawia przystępnie, choć z naukowym rygorem, aktualną wiedzę o biologicznych i chemicznych zagrożeniach związanych z żywnością, którą spożywamy każdego dnia. To praktyczny przewodnik skierowany do osób, które chcą świadomie unikać zagrożeń związanych z inżynierią genetyczną, uprzemysłowionym rolnictwem oraz nowoczesnymi metodami przetwórstwa, przechowywania i sprzedaży żywności. Autorzy książki skupiają się na ujawnieniu potencjalnych niebezpieczeństw wynikających z tych procesów, oferując jednocześnie czytelnikowi wskazówki, jak radzić sobie w rzeczywistości zdominowanej przez intensywne technologie i agresywny marketing.
