Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Technika w produkcji cukierniczej. Produkcja wyrobów cukierniczych. Podręcznik
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten podręcznik jest przeznaczony dla uczniów i specjalistów związanych z zawodami technik technologii żywności oraz cukiernik, koncentrując się na drugiej części kwalifikacji T.4, czyli "Wytwarzanie wyrobów cukierniczych". Omawia kluczowe zagadnienia niezbędne do pracy w tych zawodach.
Zawartość obejmuje tematykę związaną z używaniem sprzętu i aparatury kontrolno-pomiarowej, która jest wykorzystywana w magazynach surowców cukierniczych. Podręcznik pomaga także w doborze odpowiednich maszyn, urządzeń oraz drobnych narzędzi niezbędnych do produkcji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych, a także sprzętu koniecznego do ich przechowywania.
Znajdziemy tu także treści dotyczące BHP oraz podstawy PKZ, jak np. interpretację rysunków technicznych oraz schematów maszyn używanych w produkcji wyrobów spożywczych. Uczy także, jak korzystać z instrukcji obsługi oraz dokumentacji technologicznej.
Całość wzbogacono wieloma ilustracjami i schematami prezentującymi najnowocześniejsze maszyny i urządzenia używane w cukiernictwie, co pozwala lepiej zrozumieć przedstawiane informacje i ułatwia ich zastosowanie w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten podręcznik jest przeznaczony dla uczniów i specjalistów związanych z zawodami technik technologii żywności oraz cukiernik, koncentrując się na drugiej części kwalifikacji T.4, czyli "Wytwarzanie wyrobów cukierniczych". Omawia kluczowe zagadnienia niezbędne do pracy w tych zawodach.
Zawartość obejmuje tematykę związaną z używaniem sprzętu i aparatury kontrolno-pomiarowej, która jest wykorzystywana w magazynach surowców cukierniczych. Podręcznik pomaga także w doborze odpowiednich maszyn, urządzeń oraz drobnych narzędzi niezbędnych do produkcji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych, a także sprzętu koniecznego do ich przechowywania.
Znajdziemy tu także treści dotyczące BHP oraz podstawy PKZ, jak np. interpretację rysunków technicznych oraz schematów maszyn używanych w produkcji wyrobów spożywczych. Uczy także, jak korzystać z instrukcji obsługi oraz dokumentacji technologicznej.
Całość wzbogacono wieloma ilustracjami i schematami prezentującymi najnowocześniejsze maszyny i urządzenia używane w cukiernictwie, co pozwala lepiej zrozumieć przedstawiane informacje i ułatwia ich zastosowanie w praktyce.
