Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Słodka Wegan Nerd. Moje roślinne desery
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Alicja Rokicka, znana jako Wegan Nerd, przedstawia swoją najnowszą książkę, będącą prawdziwym rajem dla miłośników kulinariów. Ta znana i nagradzana polska blogerka kulinarna oferuje teraz coś, co zadowoli smakoszy słodkości. Jej książka urzeka różnorodnością smaków, barw i konsystencji, czyniąc ją prawdziwym odkryciem nie tylko dla wegan, ale także dla wszystkich, którzy pragną wprowadzić zdrowe nawyki do swojej diety i jednocześnie cieszyć się pysznymi deserami bez wyrzutów sumienia.
W książce znajdziesz zarówno niezwykłe połączenia smakowe, jak i tradycyjne wypieki w nowym, roślinnym wydaniu. Kusi cię może drożdżówka z batatów z konfiturą z czarnego bzu? A może wolisz bezglutenowy biszkopt wzbogacony o morele i lawendę? Jeżeli poszukujesz czegoś bardziej oryginalnego, zawijańce z twarożkiem z nerkowców, różana chałka lub kultowe donaty Homera Simpsona na pewno cię zainteresują. Nie można zapomnieć o wegańskiej bezie wykonanej z aquafaby, która zaskakuje zarówno smakiem, jak i delikatnością.
Świat roślinnych słodyczy czeka na ciebie, otwierając przed tobą nieograniczone możliwości kulinarnych eksperymentów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Alicja Rokicka, znana jako Wegan Nerd, przedstawia swoją najnowszą książkę, będącą prawdziwym rajem dla miłośników kulinariów. Ta znana i nagradzana polska blogerka kulinarna oferuje teraz coś, co zadowoli smakoszy słodkości. Jej książka urzeka różnorodnością smaków, barw i konsystencji, czyniąc ją prawdziwym odkryciem nie tylko dla wegan, ale także dla wszystkich, którzy pragną wprowadzić zdrowe nawyki do swojej diety i jednocześnie cieszyć się pysznymi deserami bez wyrzutów sumienia.
W książce znajdziesz zarówno niezwykłe połączenia smakowe, jak i tradycyjne wypieki w nowym, roślinnym wydaniu. Kusi cię może drożdżówka z batatów z konfiturą z czarnego bzu? A może wolisz bezglutenowy biszkopt wzbogacony o morele i lawendę? Jeżeli poszukujesz czegoś bardziej oryginalnego, zawijańce z twarożkiem z nerkowców, różana chałka lub kultowe donaty Homera Simpsona na pewno cię zainteresują. Nie można zapomnieć o wegańskiej bezie wykonanej z aquafaby, która zaskakuje zarówno smakiem, jak i delikatnością.
Świat roślinnych słodyczy czeka na ciebie, otwierając przed tobą nieograniczone możliwości kulinarnych eksperymentów.
