Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nowa edycja klasycznej książki Henryka Dębskiego, pierwotnie wydanej w 1989 roku, to niezbędny element każdej domowej biblioteki dla miłośników dziczyzny. Ten wyjątkowy przewodnik kulinarny odkryje przed Tobą bogactwo smaków potraw z różnych gatunków dzikich zwierząt, takich jak jeleń, borsuk, dzik, łoś i dzikie ptactwo. W środku znajdziesz szeroki wachlarz przepisów na aromatyczne zupy, soczyste pieczenie, wykwintne zrazy, wyborne pasztety oraz różnorodne wędliny. Przekonaj się, jak wybornie smakuje pieczeń z dzika z dodatkiem migdałów, królik w towarzystwie wiśni, ragout z jelenia czy też tradycyjny bigos z zająca. Dzięki tej książce przygotowanie unikalnych dań z dziczyzny stanie się możliwe w zaciszu własnej kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nowa edycja klasycznej książki Henryka Dębskiego, pierwotnie wydanej w 1989 roku, to niezbędny element każdej domowej biblioteki dla miłośników dziczyzny. Ten wyjątkowy przewodnik kulinarny odkryje przed Tobą bogactwo smaków potraw z różnych gatunków dzikich zwierząt, takich jak jeleń, borsuk, dzik, łoś i dzikie ptactwo. W środku znajdziesz szeroki wachlarz przepisów na aromatyczne zupy, soczyste pieczenie, wykwintne zrazy, wyborne pasztety oraz różnorodne wędliny. Przekonaj się, jak wybornie smakuje pieczeń z dzika z dodatkiem migdałów, królik w towarzystwie wiśni, ragout z jelenia czy też tradycyjny bigos z zająca. Dzięki tej książce przygotowanie unikalnych dań z dziczyzny stanie się możliwe w zaciszu własnej kuchni.
