Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Prep. Zaplanuj wege tydzień
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zaplanuj wegetariańskie posiłki z wyprzedzeniem, ogranicz swój stres i ciesz się pysznymi daniami!
Prep pochodzi od angielskiego słowa prepare (przygotować), z kolei określenie prepper oznacza osobę, która szykuje się na cięższe czasy. Codzienne przyrządzanie jedzenia bywa męczące, nie zawsze masz pomysł, co zrobić na obiad, ani wystarczająco dużo czasu na bieżące zakupy. Zorganizuj wielkie gotowanie, np. w niedzielny wieczór, i stwórz bazę zaplanowanych na cały tydzień posiłków, oszczędzając przy tym cenne godziny, energię, wodę i żywność.
W książce odkryjesz przepisy inspirowane kuchniami całego świata. Są tu dania pełne smaków Francji, Włoch, tex-mex oraz posiłki z niedrogich składników. Znane potrawy, np. risotto, lasagne czy falafel, przeplatają się z takimi nowinkami jak sałatki fatteh i larb. A pośród tego znajdziesz tygodniowe menu, które skomponujesz, nie marnując jedzenia.
Książka zawiera praktyczne listy zakupowe, a pysznych jadłospisów jest aż 13 wystarczy na cały kwartał! Wszystkie przepisy są proste do przygotowania. W wielu z nich pojawiają się mleko, ser i jajka, ale dzięki wskazówkom łatwo je zmodyfikować w taki sposób, aby były odpowiednie dla wegan.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zaplanuj wegetariańskie posiłki z wyprzedzeniem, ogranicz swój stres i ciesz się pysznymi daniami!
Prep pochodzi od angielskiego słowa prepare (przygotować), z kolei określenie prepper oznacza osobę, która szykuje się na cięższe czasy. Codzienne przyrządzanie jedzenia bywa męczące, nie zawsze masz pomysł, co zrobić na obiad, ani wystarczająco dużo czasu na bieżące zakupy. Zorganizuj wielkie gotowanie, np. w niedzielny wieczór, i stwórz bazę zaplanowanych na cały tydzień posiłków, oszczędzając przy tym cenne godziny, energię, wodę i żywność.
W książce odkryjesz przepisy inspirowane kuchniami całego świata. Są tu dania pełne smaków Francji, Włoch, tex-mex oraz posiłki z niedrogich składników. Znane potrawy, np. risotto, lasagne czy falafel, przeplatają się z takimi nowinkami jak sałatki fatteh i larb. A pośród tego znajdziesz tygodniowe menu, które skomponujesz, nie marnując jedzenia.
Książka zawiera praktyczne listy zakupowe, a pysznych jadłospisów jest aż 13 wystarczy na cały kwartał! Wszystkie przepisy są proste do przygotowania. W wielu z nich pojawiają się mleko, ser i jajka, ale dzięki wskazówkom łatwo je zmodyfikować w taki sposób, aby były odpowiednie dla wegan.