Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / Technik technologii żywności
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Publikacja ta dedykowana jest uczniom, którzy kształcą się w zawodach cukiernika oraz technika technologii żywności. Stanowi ona praktyczny przewodnik, umożliwiający doskonalenie umiejętności w produkcji wyrobów cukierniczych. Każdy rozdział rozpoczyna się krótkim wprowadzeniem teoretycznym, przypominającym kluczowe informacje. Zawiera również karty pracy, które dostarczają szczegółowych przepisów oraz zadań związanych z przygotowaniem wypieków.
Konstrukcja pytań w kartach pracy jest zaprojektowana tak, aby skłaniać do głębokiej analizy podejmowanych działań i poszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości końcowych produktów. Co więcej, przepisy zawarte w książce mogą być z powodzeniem stosowane również poza środowiskiem szkolnym, na przykład do przyrządzania domowych wypieków.
Seria książek "Pracownia" to doskonałe narzędzie do rozwijania praktycznych umiejętności, szczególnie przydatne dla osób przygotowujących się do praktycznej części egzaminu zawodowego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Publikacja ta dedykowana jest uczniom, którzy kształcą się w zawodach cukiernika oraz technika technologii żywności. Stanowi ona praktyczny przewodnik, umożliwiający doskonalenie umiejętności w produkcji wyrobów cukierniczych. Każdy rozdział rozpoczyna się krótkim wprowadzeniem teoretycznym, przypominającym kluczowe informacje. Zawiera również karty pracy, które dostarczają szczegółowych przepisów oraz zadań związanych z przygotowaniem wypieków.
Konstrukcja pytań w kartach pracy jest zaprojektowana tak, aby skłaniać do głębokiej analizy podejmowanych działań i poszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości końcowych produktów. Co więcej, przepisy zawarte w książce mogą być z powodzeniem stosowane również poza środowiskiem szkolnym, na przykład do przyrządzania domowych wypieków.
Seria książek "Pracownia" to doskonałe narzędzie do rozwijania praktycznych umiejętności, szczególnie przydatne dla osób przygotowujących się do praktycznej części egzaminu zawodowego.
