Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pewny Start. Aktywni zawodowo. ABC pracy w kuchni. Materiał edukacyjny
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Seria książek skierowana jest do uczniów o specjalnych potrzebach edukacyjnych, z naciskiem na osoby z niepełnosprawnością intelektualną. Publikacje te dostarczają wiedzy na temat różnorodnych produktów spożywczych, wartości odżywczych oraz ich roli w codziennej diecie człowieka. Dodatkowo, poruszają zagadnienia związane z przygotowaniem i gotowaniem warzyw, owoców, mięs, drobiu i ryb. Tematyka obejmuje takie obszary jak: warzywa i owoce, mleko i jego przetwory, jaja, mąka oraz kasze, a także mięso, drób, ryby, tłuszcze i podstawowe czynności kulinarne w przystępny sposób opisane krok po kroku.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Seria książek skierowana jest do uczniów o specjalnych potrzebach edukacyjnych, z naciskiem na osoby z niepełnosprawnością intelektualną. Publikacje te dostarczają wiedzy na temat różnorodnych produktów spożywczych, wartości odżywczych oraz ich roli w codziennej diecie człowieka. Dodatkowo, poruszają zagadnienia związane z przygotowaniem i gotowaniem warzyw, owoców, mięs, drobiu i ryb. Tematyka obejmuje takie obszary jak: warzywa i owoce, mleko i jego przetwory, jaja, mąka oraz kasze, a także mięso, drób, ryby, tłuszcze i podstawowe czynności kulinarne w przystępny sposób opisane krok po kroku.
