Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pasty, dipy, smarowidła. Czyli najlepsze towarzystwo dla chleba i nie tylko
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka kulinarna pełna przepisów na pasty, smarowidła i kremy to skarbnica smaków, która zaspokoi każde podniebienie. Ponad 60 różnych propozycji sprawi, że każda okazja stanie się wyjątkowa dzięki pysznym dodatkom do chleba. Świeżo upieczona kromka z ziołowym masłem, delikatną pastą jajeczną czy pikantnym chutneyem z dyni to doskonały sposób na szybkie śniadanie lub elegancką kolację z przyjaciółmi.
Autor książki, ceniona niemiecka autorka kulinarna, dostarcza mnóstwa inspiracji i zachęca do eksperymentowania z różnymi smakami i połączeniami. Wśród przepisów znajdziemy m.in. słodko-pikantną pastę z curry, kremową pastę ziemniaczano-serową z dodatkiem szczypiorku, świeży wiosenny dip z rzodkiewką i dymką oraz apetyczny krem z prażonych pestek dyni.
Propozycje obejmują zarówno pasty warzywne, serowe, i rybne, jak i opcje dla wegetarian i wegan, a także smaki słodkie i słone. Każda receptura została precyzyjnie skonstruowana, aby dostarczać harmonijnego połączenia smaków doskonale współgrających z rozmaitymi rodzajami pieczywa. Te wyśmienite dodatki sprawdzą się także jako urozmaicenie naleśników, makaronów czy sałatek, otwierając przed czytelnikiem świat kulinarnych eksperymentów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka kulinarna pełna przepisów na pasty, smarowidła i kremy to skarbnica smaków, która zaspokoi każde podniebienie. Ponad 60 różnych propozycji sprawi, że każda okazja stanie się wyjątkowa dzięki pysznym dodatkom do chleba. Świeżo upieczona kromka z ziołowym masłem, delikatną pastą jajeczną czy pikantnym chutneyem z dyni to doskonały sposób na szybkie śniadanie lub elegancką kolację z przyjaciółmi.
Autor książki, ceniona niemiecka autorka kulinarna, dostarcza mnóstwa inspiracji i zachęca do eksperymentowania z różnymi smakami i połączeniami. Wśród przepisów znajdziemy m.in. słodko-pikantną pastę z curry, kremową pastę ziemniaczano-serową z dodatkiem szczypiorku, świeży wiosenny dip z rzodkiewką i dymką oraz apetyczny krem z prażonych pestek dyni.
Propozycje obejmują zarówno pasty warzywne, serowe, i rybne, jak i opcje dla wegetarian i wegan, a także smaki słodkie i słone. Każda receptura została precyzyjnie skonstruowana, aby dostarczać harmonijnego połączenia smaków doskonale współgrających z rozmaitymi rodzajami pieczywa. Te wyśmienite dodatki sprawdzą się także jako urozmaicenie naleśników, makaronów czy sałatek, otwierając przed czytelnikiem świat kulinarnych eksperymentów.
