Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik ten jest dedykowany przyszłym technikom żywienia i usług gastronomicznych, koncentrując się na aspektach organizacji produkcji gastronomicznej, zgodnie z zakresem kwalifikacji T.15.2. Zawiera szczegółowe omówienie procesów planowania i organizacji produkcji potraw oraz napojów, a także ich kontroli. Ważnym elementem książki są także receptury, karty menu oraz zasady kalkulacji cen w gastronomii. Starannie dobrana treść została wzbogacona o liczne ilustracje, schematy i tabelki, które ułatwiają zrozumienie i przyswajanie przedstawionych zagadnień.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik ten jest dedykowany przyszłym technikom żywienia i usług gastronomicznych, koncentrując się na aspektach organizacji produkcji gastronomicznej, zgodnie z zakresem kwalifikacji T.15.2. Zawiera szczegółowe omówienie procesów planowania i organizacji produkcji potraw oraz napojów, a także ich kontroli. Ważnym elementem książki są także receptury, karty menu oraz zasady kalkulacji cen w gastronomii. Starannie dobrana treść została wzbogacona o liczne ilustracje, schematy i tabelki, które ułatwiają zrozumienie i przyswajanie przedstawionych zagadnień.
