Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
ABC gotowania
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"ABC gotowania" to wspaniała książka kulinarna, która zachęci do gotowania nawet tego, kto z kuchnią nie miał nigdy nic wspólnego!
Książki kulinarne to coraz bardziej rozwijający się biznes, którym zaczynają się interesować nie tylko profesjonalni kucharze. W dzisiejszych czasach nie jest wymagane określone wykształcenie, aby móc eksperymentować w kuchni i tworzyć cudowne dania, które podbijają podniebienia wszystkich smakoszy. Wystarczy posiadać smak i miłość oraz pasję do gotowania. "ABC gotowania" to książka, która idealnie oddają przedstawioną ideę i pokazują, jak w prosty i przystępny sposób ugotować prawdziwe dzieła sztuki!
Marieta Marecka w swojej kuchni kieruje się zasadą: nigdy nie powtarzaj tego samego dania dwa razy pod rząd! Jest to niewskazane, powinno być karalne i świadczy o braku jakiejkolwiek wyobraźni. Oczywiście nie jest to nawoływanie do tego, aby pozostałe jedzenie wyrzucać! Żeby maksymalnie wykorzystać używane składniki, trzeba planować wszystko z wyprzedzeniem i nie bać się nowatorstwa i sprawdzania nowych przepisów. Książka "ABC gotowania" właśnie taka jest. Pełna wskazówek i porad na proste w wykonaniu dania, przy których nie musisz spędzać całego dnia w kuchni. Siła drzemie w końcu nie tyle w tym, ile oryginalnych składników użyjesz, ale w smaku, który będzie ich efektem. Jeżeli jednak nie masz ochoty na poszukiwanie własnej ścieżki, możesz śmiało wykorzystać sprawdzone już przepisy!
Dodatkowym wielkim atutem niniejszej publikacji są przepiękne fotografie wykonanych potraw, które już same w sobie zachęcają do ich wykonania. Można również dzięki temu porównać, czy to co widzimy na własnym talerzu jest tak samo apetyczne jak ilustracja w książce! Autorka zachęca do inspirowania się jej przepisami, ale również do swobodnego eksperymentowania i próbowania różnych kombinacji. Nowe składniki lub ciekawe podanie mogą sprawić, że i my poczujemy się jak prawdziwi szefowie kuchni. W końcu tak właśnie autorka rozumie przyjemność płynącą z gotowania.
"ABC gotowania" to poradnik pełen wskazówek, z którymi możemy pracować na wiele różnych sposobów i wykorzystywać je tak, jak jest to dla nas najlepsze. Nie można bać się kuchni, ale jeżeli już tak jest, to książka może pomóc nam uporać się z codziennym problemem na temat tego, co przygotować na obiad!
Marieta Marecka jest zakochaną w kuchni i gotowaniu kucharką, która wydała do tej pory już dwie autorskie książki kulinarne. W 2012 roku została laureatką pierwszej edycji "Warsztatów smaku kuchni+ z Tomkiem Jakubiakiem", dzięki czemu miała swój własny odcinek "Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze". Prowadzi bloga kulinarnego "wkuchnibezdubli" oraz autorski program kuchni+ "ABC Gotowania".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"ABC gotowania" to wspaniała książka kulinarna, która zachęci do gotowania nawet tego, kto z kuchnią nie miał nigdy nic wspólnego!
Książki kulinarne to coraz bardziej rozwijający się biznes, którym zaczynają się interesować nie tylko profesjonalni kucharze. W dzisiejszych czasach nie jest wymagane określone wykształcenie, aby móc eksperymentować w kuchni i tworzyć cudowne dania, które podbijają podniebienia wszystkich smakoszy. Wystarczy posiadać smak i miłość oraz pasję do gotowania. "ABC gotowania" to książka, która idealnie oddają przedstawioną ideę i pokazują, jak w prosty i przystępny sposób ugotować prawdziwe dzieła sztuki!
Marieta Marecka w swojej kuchni kieruje się zasadą: nigdy nie powtarzaj tego samego dania dwa razy pod rząd! Jest to niewskazane, powinno być karalne i świadczy o braku jakiejkolwiek wyobraźni. Oczywiście nie jest to nawoływanie do tego, aby pozostałe jedzenie wyrzucać! Żeby maksymalnie wykorzystać używane składniki, trzeba planować wszystko z wyprzedzeniem i nie bać się nowatorstwa i sprawdzania nowych przepisów. Książka "ABC gotowania" właśnie taka jest. Pełna wskazówek i porad na proste w wykonaniu dania, przy których nie musisz spędzać całego dnia w kuchni. Siła drzemie w końcu nie tyle w tym, ile oryginalnych składników użyjesz, ale w smaku, który będzie ich efektem. Jeżeli jednak nie masz ochoty na poszukiwanie własnej ścieżki, możesz śmiało wykorzystać sprawdzone już przepisy!
Dodatkowym wielkim atutem niniejszej publikacji są przepiękne fotografie wykonanych potraw, które już same w sobie zachęcają do ich wykonania. Można również dzięki temu porównać, czy to co widzimy na własnym talerzu jest tak samo apetyczne jak ilustracja w książce! Autorka zachęca do inspirowania się jej przepisami, ale również do swobodnego eksperymentowania i próbowania różnych kombinacji. Nowe składniki lub ciekawe podanie mogą sprawić, że i my poczujemy się jak prawdziwi szefowie kuchni. W końcu tak właśnie autorka rozumie przyjemność płynącą z gotowania.
"ABC gotowania" to poradnik pełen wskazówek, z którymi możemy pracować na wiele różnych sposobów i wykorzystywać je tak, jak jest to dla nas najlepsze. Nie można bać się kuchni, ale jeżeli już tak jest, to książka może pomóc nam uporać się z codziennym problemem na temat tego, co przygotować na obiad!
Marieta Marecka jest zakochaną w kuchni i gotowaniu kucharką, która wydała do tej pory już dwie autorskie książki kulinarne. W 2012 roku została laureatką pierwszej edycji "Warsztatów smaku kuchni+ z Tomkiem Jakubiakiem", dzięki czemu miała swój własny odcinek "Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze". Prowadzi bloga kulinarnego "wkuchnibezdubli" oraz autorski program kuchni+ "ABC Gotowania".