Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jak zdrowo jeść i nie zwariować
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Jak zdrowo jeść i nie zwariować” to najnowsza książka autorstwa Piotra Kucharskiego, który zasłynął dzięki swojemu bestsellerowi „Chleb. Domowa piekarnia”. Tym razem do współpracy zaprosił żonę, Magdalenę, specjalistkę w psychodietetyce, aby wspólnie pokazać, jak czerpać zdrowie i radość z właściwego odżywiania.
Autorzy z zapałem zachęcają do gotowania z wykorzystaniem świeżych warzyw i owoców, zgodnie z cyklem sezonowym. Podkreślają korzyści płynące z samodzielnego pieczenia chleba czy uprawy ziół w domowym zaciszu, starając się znaleźć idealną równowagę między zdrowymi wyborami a przyjemnością z jedzenia.
Książka olśniewa oryginalnymi przepisami, które charakteryzują się różnorodnością i bogactwem kolorów na talerzach. Magdalena i Piotr Kucharscy są przekonani, że najlepsze dania to te, które powstają w domowej kuchni, z pasją i twórczym podejściem. Czerp radość z gotowania i jedzenia — na zdrowie!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Jak zdrowo jeść i nie zwariować” to najnowsza książka autorstwa Piotra Kucharskiego, który zasłynął dzięki swojemu bestsellerowi „Chleb. Domowa piekarnia”. Tym razem do współpracy zaprosił żonę, Magdalenę, specjalistkę w psychodietetyce, aby wspólnie pokazać, jak czerpać zdrowie i radość z właściwego odżywiania.
Autorzy z zapałem zachęcają do gotowania z wykorzystaniem świeżych warzyw i owoców, zgodnie z cyklem sezonowym. Podkreślają korzyści płynące z samodzielnego pieczenia chleba czy uprawy ziół w domowym zaciszu, starając się znaleźć idealną równowagę między zdrowymi wyborami a przyjemnością z jedzenia.
Książka olśniewa oryginalnymi przepisami, które charakteryzują się różnorodnością i bogactwem kolorów na talerzach. Magdalena i Piotr Kucharscy są przekonani, że najlepsze dania to te, które powstają w domowej kuchni, z pasją i twórczym podejściem. Czerp radość z gotowania i jedzenia — na zdrowie!
