Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Hashimoto od kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Gdy dowiadujesz się o diagnozie choroby Hashimoto, wiele wątpliwości pojawia się w Twojej głowie. Zastanawiasz się, czy teraz musisz trzymać się ścisłej diety, czy nadal możesz delektować się poranną kawą, czy istnieje szansa na utratę wagi z tą chorobą i jakie suplementy mogą okazać się pomocne.
Niniejszy poradnik dostarcza klarownych wskazówek dotyczących odpowiedniego żywienia przy Hashimoto. Znajdziesz tu informacje na temat leczenia chorób tarczycy, niezbędnych składników odżywczych i od czego warto rozpocząć swoją dietetyczną przemianę. Dzięki niemu można uniknąć niedoborów, zredukować uczucie zmęczenia oraz poprawić ogólną kondycję. Autorka przedstawia, co warto spożywać, jakie produkty lepiej omijać przy zażywaniu leków oraz kiedy zasięgnąć dalszej konsultacji medycznej.
Poradnik wprowadza w sekrety przygotowywania zdrowych i smacznych potraw, pokazuje, jak stosować dietę przeciwzapalną i planować codzienne posiłki. Obok praktycznych wskazówek na temat choroby znajdziesz aż 80 przepisów, które można łatwo przygotować, niezależnie od umiejętności kulinarnych.
Agata Lewandowska, dietetyczka z ponad dziesięcioletnim stażem, jest autorką ponad 20 książek o tematyce dietetycznej. Ukończyła dietetykę na WUM i SGGW, studiowała psychodietetykę na SWPS i uczestniczyła w licznych kursach. Prowadzi bloga, pisze artykuły, a także organizuje warsztaty, wykłady i webinary. Promuje ideę zdrowego żywienia jako codziennej troski o siebie, przekonując, że to dieta powinna dostosować się do nas, a nie na odwrót, co stanowi najlepszą drogę do wypracowania trwałych i zdrowych nawyków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Gdy dowiadujesz się o diagnozie choroby Hashimoto, wiele wątpliwości pojawia się w Twojej głowie. Zastanawiasz się, czy teraz musisz trzymać się ścisłej diety, czy nadal możesz delektować się poranną kawą, czy istnieje szansa na utratę wagi z tą chorobą i jakie suplementy mogą okazać się pomocne.
Niniejszy poradnik dostarcza klarownych wskazówek dotyczących odpowiedniego żywienia przy Hashimoto. Znajdziesz tu informacje na temat leczenia chorób tarczycy, niezbędnych składników odżywczych i od czego warto rozpocząć swoją dietetyczną przemianę. Dzięki niemu można uniknąć niedoborów, zredukować uczucie zmęczenia oraz poprawić ogólną kondycję. Autorka przedstawia, co warto spożywać, jakie produkty lepiej omijać przy zażywaniu leków oraz kiedy zasięgnąć dalszej konsultacji medycznej.
Poradnik wprowadza w sekrety przygotowywania zdrowych i smacznych potraw, pokazuje, jak stosować dietę przeciwzapalną i planować codzienne posiłki. Obok praktycznych wskazówek na temat choroby znajdziesz aż 80 przepisów, które można łatwo przygotować, niezależnie od umiejętności kulinarnych.
Agata Lewandowska, dietetyczka z ponad dziesięcioletnim stażem, jest autorką ponad 20 książek o tematyce dietetycznej. Ukończyła dietetykę na WUM i SGGW, studiowała psychodietetykę na SWPS i uczestniczyła w licznych kursach. Prowadzi bloga, pisze artykuły, a także organizuje warsztaty, wykłady i webinary. Promuje ideę zdrowego żywienia jako codziennej troski o siebie, przekonując, że to dieta powinna dostosować się do nas, a nie na odwrót, co stanowi najlepszą drogę do wypracowania trwałych i zdrowych nawyków.
