Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Glukozowy zawrót głowy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Obserwując wypowiedzi lekarzy oraz raporty z dziedziny medycyny, możemy zauważyć, że coraz więcej schorzeń i dolegliwości ma związek z cukrem. Choć dawniej konsumowaliśmy go w porównywalnych ilościach, a nawet większych, niewiele mówiło się o jego szkodliwości. Czy to oznacza, że kiedyś cukier nie był niebezpieczny? Niestety, zawsze stanowił zagrożenie, ale dopiero nowoczesne badania naukowe pozwalają wyraźniej dostrzec związek między cukrem w naszej diecie a licznymi problemami zdrowotnymi. Dodatkowo, obecna dieta pełna przetworzonych produktów z szkodliwymi dodatkami i uboga w niezbędne mikroelementy, w połączeniu z codziennym stresem, sprawia, że nasz metabolizm cukrów przestaje funkcjonować prawidłowo, nawet jeśli staramy się jeść zdrowo.
Obecnie dzięki osiągnięciom naukowym możemy lepiej zrozumieć, jak glukoza wpływa na nasz organizm. Ucząc się omijać pułapki dietetyczne, możemy stopniowo zmieniać nasz metabolizm cukrów, co pozwala na efektywniejsze korzystanie z dostarczanej energii.
Autorka tej książki prowadzi czytelnika przez proces, który krok po kroku pokazuje, jak wprowadzić te zmiany. Oferuje specjalnie opracowany czterotygodniowy program, mający na celu poprawę kontroli poziomu cukru we krwi. Ten prosty plan daje szansę na odzyskanie energii i lepszego samopoczucia w ciągu zaledwie miesiąca.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Obserwując wypowiedzi lekarzy oraz raporty z dziedziny medycyny, możemy zauważyć, że coraz więcej schorzeń i dolegliwości ma związek z cukrem. Choć dawniej konsumowaliśmy go w porównywalnych ilościach, a nawet większych, niewiele mówiło się o jego szkodliwości. Czy to oznacza, że kiedyś cukier nie był niebezpieczny? Niestety, zawsze stanowił zagrożenie, ale dopiero nowoczesne badania naukowe pozwalają wyraźniej dostrzec związek między cukrem w naszej diecie a licznymi problemami zdrowotnymi. Dodatkowo, obecna dieta pełna przetworzonych produktów z szkodliwymi dodatkami i uboga w niezbędne mikroelementy, w połączeniu z codziennym stresem, sprawia, że nasz metabolizm cukrów przestaje funkcjonować prawidłowo, nawet jeśli staramy się jeść zdrowo.
Obecnie dzięki osiągnięciom naukowym możemy lepiej zrozumieć, jak glukoza wpływa na nasz organizm. Ucząc się omijać pułapki dietetyczne, możemy stopniowo zmieniać nasz metabolizm cukrów, co pozwala na efektywniejsze korzystanie z dostarczanej energii.
Autorka tej książki prowadzi czytelnika przez proces, który krok po kroku pokazuje, jak wprowadzić te zmiany. Oferuje specjalnie opracowany czterotygodniowy program, mający na celu poprawę kontroli poziomu cukru we krwi. Ten prosty plan daje szansę na odzyskanie energii i lepszego samopoczucia w ciągu zaledwie miesiąca.
