Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Francuskie dzieci jedzą wszystko
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Historia przedstawiona w tej książce opowiada o niezwykłej podróży rodziny do Francji, gdzie pod okiem francuskiej kultury udało im się przełamać złe nawyki żywieniowe i na nowo odkryć tajniki zdrowego odżywiania. Bez uciekania się do przekąsek, rodzina nauczyła się, jak prosto i skutecznie wychować dzieci na szczęśliwych smakoszy. Autorka, Karen Le Billon, jest profesorem na Uniwersytecie British Columbia i posiada doktorat z Oksfordu. Prywatnie, jest mamą dwóch dziewczynek. Jej książka, "Jedzenie po francusku", jest idealną pozycją dla każdego, kto kiedykolwiek próbował przekonać dzieci do jedzenia zdrowych posiłków, czasami sięgając przy tym po przekupstwa czy inne metody. Dzięki doświadczeniom rodzinnym zdobytym podczas pobytu we Francji, Karen dzieli się dziesięcioma prostymi zasadami, które mogą odmienić rodzinny sposób odżywiania. Gdy Karen Le Billon przeniosła się z Kanady do północnej Francji, nie spodziewała się, że podejmie jedną z najważniejszych kulinarnych lekcji w swoim życiu. Francuskie dzieci, w przeciwieństwie do jej córek, z radością spożywały wszystko - od warzyw takich jak buraki, brokuły czy szpinak, po małże i musli. To doświadczenie otworzyło jej oczy na zupełnie nowy świat kulinarnych możliwości. Wydana przez Świat Książki pozycja, z numerem ISBN 9788380319707, liczy sobie 328 stron o wymiarach 125 x 195 mm, a jej miękka okładka zachęca do wzięcia książki do ręki i rozpoczęcia własnej kulinarnej przygody.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Historia przedstawiona w tej książce opowiada o niezwykłej podróży rodziny do Francji, gdzie pod okiem francuskiej kultury udało im się przełamać złe nawyki żywieniowe i na nowo odkryć tajniki zdrowego odżywiania. Bez uciekania się do przekąsek, rodzina nauczyła się, jak prosto i skutecznie wychować dzieci na szczęśliwych smakoszy. Autorka, Karen Le Billon, jest profesorem na Uniwersytecie British Columbia i posiada doktorat z Oksfordu. Prywatnie, jest mamą dwóch dziewczynek. Jej książka, "Jedzenie po francusku", jest idealną pozycją dla każdego, kto kiedykolwiek próbował przekonać dzieci do jedzenia zdrowych posiłków, czasami sięgając przy tym po przekupstwa czy inne metody. Dzięki doświadczeniom rodzinnym zdobytym podczas pobytu we Francji, Karen dzieli się dziesięcioma prostymi zasadami, które mogą odmienić rodzinny sposób odżywiania. Gdy Karen Le Billon przeniosła się z Kanady do północnej Francji, nie spodziewała się, że podejmie jedną z najważniejszych kulinarnych lekcji w swoim życiu. Francuskie dzieci, w przeciwieństwie do jej córek, z radością spożywały wszystko - od warzyw takich jak buraki, brokuły czy szpinak, po małże i musli. To doświadczenie otworzyło jej oczy na zupełnie nowy świat kulinarnych możliwości. Wydana przez Świat Książki pozycja, z numerem ISBN 9788380319707, liczy sobie 328 stron o wymiarach 125 x 195 mm, a jej miękka okładka zachęca do wzięcia książki do ręki i rozpoczęcia własnej kulinarnej przygody.
