Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Roślinne leki mają bogatą tradycję stosowania w medycynie ludowej, co obejmuje różnorodne zioła, ekstrakty roślinne oraz olejki eteryczne. Zarówno żywność, jak i leki pochodzenia roślinnego mogą znacząco wpływać na nasze zdrowie oraz samopoczucie. Kluczowe jest przy tym racjonalne i zrównoważone podejście do ich stosowania lub spożywania, uwzględniające indywidualne potrzeby oraz możliwe reakcje organizmu. Dostępne prace naukowe i popularnonaukowe często powielają nieprawdziwe przekonania dotyczące związku między dietą a występowaniem różnych schorzeń oraz procesem starzenia się. Te teorie nie są jednak poparte dowodami wynikającymi z badań. Niniejsza publikacja ma na celu szczegółowe omówienie składników żywności prozdrowotnej, które mogą odgrywać znaczącą rolę w utrzymaniu dobrego zdrowia fizycznego i psychicznego aż do późnych lat życia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Roślinne leki mają bogatą tradycję stosowania w medycynie ludowej, co obejmuje różnorodne zioła, ekstrakty roślinne oraz olejki eteryczne. Zarówno żywność, jak i leki pochodzenia roślinnego mogą znacząco wpływać na nasze zdrowie oraz samopoczucie. Kluczowe jest przy tym racjonalne i zrównoważone podejście do ich stosowania lub spożywania, uwzględniające indywidualne potrzeby oraz możliwe reakcje organizmu. Dostępne prace naukowe i popularnonaukowe często powielają nieprawdziwe przekonania dotyczące związku między dietą a występowaniem różnych schorzeń oraz procesem starzenia się. Te teorie nie są jednak poparte dowodami wynikającymi z badań. Niniejsza publikacja ma na celu szczegółowe omówienie składników żywności prozdrowotnej, które mogą odgrywać znaczącą rolę w utrzymaniu dobrego zdrowia fizycznego i psychicznego aż do późnych lat życia.
