Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik dedykowany dla uczniów uczących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, skupiający się na kwalifikacji T.6 dotyczącej sporządzania potraw i napojów, został oficjalnie dopuszczony do użytku szkolnego.
Autorki, Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska oraz Melania Żylińska-Kaczmarek, podkreślają, że decyzja o wyborze tego podręcznika to decyzja o wyborze jakości. Książka wyróżnia się nowoczesnym podejściem i przejrzystą zawartością merytoryczną, co sprawia, że jest przyjazna dla uczniów. Stanowi połączenie treści towaroznawczej i technologicznej, co eliminuje potrzebę korzystania z dodatkowego podręcznika i ułatwia przyswajanie materiału. Struktura została również zaprojektowana z myślą o czytelności, dzięki wyróżnieniom kolorystycznym.
Każda część podręcznika zawiera zestaw ćwiczeń oraz ich spis na końcu, co upraszcza odnajdywanie odpowiednich zadań do konkretnych zajęć. Dodatkowo, intrygujące tytuły podrozdziałów, zapisane w formie pytań, zachęcają do aktywnego poszukiwania odpowiedzi i analizy problemów. To unikalne podejście sprawia, że publikacja jest znakomitym wsparciem edukacyjnym dla przyszłych techników żywienia i usług gastronomicznych.
Podręcznik jest wydawany w trzech częściach, z planowanym terminem wydania trzeciej części na kwiecień 2016 roku.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik dedykowany dla uczniów uczących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych, skupiający się na kwalifikacji T.6 dotyczącej sporządzania potraw i napojów, został oficjalnie dopuszczony do użytku szkolnego.
Autorki, Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska oraz Melania Żylińska-Kaczmarek, podkreślają, że decyzja o wyborze tego podręcznika to decyzja o wyborze jakości. Książka wyróżnia się nowoczesnym podejściem i przejrzystą zawartością merytoryczną, co sprawia, że jest przyjazna dla uczniów. Stanowi połączenie treści towaroznawczej i technologicznej, co eliminuje potrzebę korzystania z dodatkowego podręcznika i ułatwia przyswajanie materiału. Struktura została również zaprojektowana z myślą o czytelności, dzięki wyróżnieniom kolorystycznym.
Każda część podręcznika zawiera zestaw ćwiczeń oraz ich spis na końcu, co upraszcza odnajdywanie odpowiednich zadań do konkretnych zajęć. Dodatkowo, intrygujące tytuły podrozdziałów, zapisane w formie pytań, zachęcają do aktywnego poszukiwania odpowiedzi i analizy problemów. To unikalne podejście sprawia, że publikacja jest znakomitym wsparciem edukacyjnym dla przyszłych techników żywienia i usług gastronomicznych.
Podręcznik jest wydawany w trzech częściach, z planowanym terminem wydania trzeciej części na kwiecień 2016 roku.
