Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zeszyt GASTROnomiczny. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. HGT.02. Część 1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zeszyt GASTROnomiczny jest doskonałym uzupełnieniem podręcznika "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem", ale równie dobrze sprawdza się jako wsparcie edukacyjne przy korzystaniu z innych książek o tematyce gastronomicznej. Zawiera zestaw ćwiczeń, które skupiają się na ocenie jakości produktów spożywczych, zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem w gastronomii, a także na zrozumieniu procesu produkcyjnego. Publikacja porusza również zagadnienia związane z przyprawami, tłuszczami, warzywami, owocami, produktami nabiałowymi, jajami i przetworami zbożowymi.
Kluczowym celem zeszytu ćwiczeń jest pomoc w zrozumieniu procesów przetwarzania żywności i rozpoznawaniu różnych surowców. Bogaty zestaw zadań obejmuje między innymi wybór odpowiednich terminów do zdań, przyporządkowywanie nazw do ilustracji, ocenę prawdziwości zdań oraz ich poprawianie, a także uzupełnianie tekstu z podpowiedziami lub bez. Dodatkowo w publikacji znajdują się krzyżówki i otwarte zadania mające na celu rozwijanie kreatywności.
Zeszyt zawiera ponad 300 zdjęć, które można przeglądać również na urządzeniach mobilnych dzięki kodom QR. Te kody odsyłają także do filmów, które uatrakcyjniają proces nauki. Każdy dział kończy się podsumowaniem z diagramem lub grą typu memory, natomiast wszystkie karty z gier można połączyć w dużą, kompleksową rozgrywkę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zeszyt GASTROnomiczny jest doskonałym uzupełnieniem podręcznika "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem", ale równie dobrze sprawdza się jako wsparcie edukacyjne przy korzystaniu z innych książek o tematyce gastronomicznej. Zawiera zestaw ćwiczeń, które skupiają się na ocenie jakości produktów spożywczych, zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem w gastronomii, a także na zrozumieniu procesu produkcyjnego. Publikacja porusza również zagadnienia związane z przyprawami, tłuszczami, warzywami, owocami, produktami nabiałowymi, jajami i przetworami zbożowymi.
Kluczowym celem zeszytu ćwiczeń jest pomoc w zrozumieniu procesów przetwarzania żywności i rozpoznawaniu różnych surowców. Bogaty zestaw zadań obejmuje między innymi wybór odpowiednich terminów do zdań, przyporządkowywanie nazw do ilustracji, ocenę prawdziwości zdań oraz ich poprawianie, a także uzupełnianie tekstu z podpowiedziami lub bez. Dodatkowo w publikacji znajdują się krzyżówki i otwarte zadania mające na celu rozwijanie kreatywności.
Zeszyt zawiera ponad 300 zdjęć, które można przeglądać również na urządzeniach mobilnych dzięki kodom QR. Te kody odsyłają także do filmów, które uatrakcyjniają proces nauki. Każdy dział kończy się podsumowaniem z diagramem lub grą typu memory, natomiast wszystkie karty z gier można połączyć w dużą, kompleksową rozgrywkę.
