Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Włoska szkoła gotowania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy wydaje ci się, że aby spróbować wyjątkowych włoskich dań, musisz udać się do ekskluzywnych restauracji? Nic bardziej mylnego! Włoscy specjaliści od kulinarnych doznań postanowili podzielić się swoimi sekretami, dzięki czemu we własnej kuchni możemy przygotować lekkie bezy, wspaniałe makarony i owoce morza. Kiedy potrawa cieszy oczy, podniebienie i jest przy okazji zdrowa, można być pewnym, że to dzieło Włochów! Nie sposób oprzeć się aromatycznym ziołom i octom, wyrafinowanym deserom czy puszystym omletom. Ten wspaniale ilustrowany przewodnik pozwoli ci wznieść się na kulinarne wyżyny. Samodzielnie wypieczesz chleb z orzechami i przygotujesz rosół z goździkami i czosnkiem, a także niezliczone kremy, ciasteczka i nadziewane kluski. Zwykłe warzywa, owoce i jajka mogą stać się magią na talerzu! Pozwólmy więc, aby włoska kreatywność i entuzjazm zainspirowały nas do kulinarnych eksperymentów, a przy okazji odkrywajmy śródziemnomorską kulturę. Książka pełna jest opowieści o historii dań i towarzyszących im tradycjach, czyniąc naszą kulinarną podróż również podróżą kulturalną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy wydaje ci się, że aby spróbować wyjątkowych włoskich dań, musisz udać się do ekskluzywnych restauracji? Nic bardziej mylnego! Włoscy specjaliści od kulinarnych doznań postanowili podzielić się swoimi sekretami, dzięki czemu we własnej kuchni możemy przygotować lekkie bezy, wspaniałe makarony i owoce morza. Kiedy potrawa cieszy oczy, podniebienie i jest przy okazji zdrowa, można być pewnym, że to dzieło Włochów! Nie sposób oprzeć się aromatycznym ziołom i octom, wyrafinowanym deserom czy puszystym omletom. Ten wspaniale ilustrowany przewodnik pozwoli ci wznieść się na kulinarne wyżyny. Samodzielnie wypieczesz chleb z orzechami i przygotujesz rosół z goździkami i czosnkiem, a także niezliczone kremy, ciasteczka i nadziewane kluski. Zwykłe warzywa, owoce i jajka mogą stać się magią na talerzu! Pozwólmy więc, aby włoska kreatywność i entuzjazm zainspirowały nas do kulinarnych eksperymentów, a przy okazji odkrywajmy śródziemnomorską kulturę. Książka pełna jest opowieści o historii dań i towarzyszących im tradycjach, czyniąc naszą kulinarną podróż również podróżą kulturalną.
