Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wino jest zdrowe
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta wyjątkowa monografia w sposób wnikliwy i zrównoważony analizuje różnorodne wpływy wina na ludzki organizm, szczególnie akcentując jego oddziaływanie na układ sercowo-naczyniowy, bazując na informacji pochodzących z zaufanych źródeł.
Autorzy postanowili stworzyć tę publikację, aby uzupełnić i znacznie rozszerzyć zawarte w poprzedniej książce "Wino jest zdrowe dla serca" treści. Zgodnie ze zmienionym tytułem, obecna monografia nie ogranicza się jedynie do badania wpływu wina na serce i naczynia krwionośne. Pokrywa również szeroką gamę innych aspektów, z naciskiem na fenolowe związki chemiczne obecne w winie i ich działanie na ludzkie ciało. Tym samym książka ta może przyciągnąć uwagę nie tylko kardiologów i osób z schorzeniami sercowo-naczyniowymi, ale także specjalistów z dziedzin takich jak gastroenterologia, neurologia, geriatria, a nawet okulistyka, wraz z ich pacjentami.
Perspektywa przedstawiona w książce, łącząca zarówno pozytywne, jak i negatywne skutki konsumpcji alkoholu, jest szczególnie cenna z punktu widzenia medycznego. Warto podkreślić, że nadmierne spożywanie alkoholu znajduje się w czołówce globalnych przyczyn śmiertelności, co czyni znajomość zasad umiarkowanego picia, omawianych w tej publikacji przez prof. dr hab. n. med. Grzegorza Gajosa, niezwykle istotną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta wyjątkowa monografia w sposób wnikliwy i zrównoważony analizuje różnorodne wpływy wina na ludzki organizm, szczególnie akcentując jego oddziaływanie na układ sercowo-naczyniowy, bazując na informacji pochodzących z zaufanych źródeł.
Autorzy postanowili stworzyć tę publikację, aby uzupełnić i znacznie rozszerzyć zawarte w poprzedniej książce "Wino jest zdrowe dla serca" treści. Zgodnie ze zmienionym tytułem, obecna monografia nie ogranicza się jedynie do badania wpływu wina na serce i naczynia krwionośne. Pokrywa również szeroką gamę innych aspektów, z naciskiem na fenolowe związki chemiczne obecne w winie i ich działanie na ludzkie ciało. Tym samym książka ta może przyciągnąć uwagę nie tylko kardiologów i osób z schorzeniami sercowo-naczyniowymi, ale także specjalistów z dziedzin takich jak gastroenterologia, neurologia, geriatria, a nawet okulistyka, wraz z ich pacjentami.
Perspektywa przedstawiona w książce, łącząca zarówno pozytywne, jak i negatywne skutki konsumpcji alkoholu, jest szczególnie cenna z punktu widzenia medycznego. Warto podkreślić, że nadmierne spożywanie alkoholu znajduje się w czołówce globalnych przyczyn śmiertelności, co czyni znajomość zasad umiarkowanego picia, omawianych w tej publikacji przez prof. dr hab. n. med. Grzegorza Gajosa, niezwykle istotną.
